Αθλητισμός

Παρί ΣΖ – Μίλαν: 3-0, θρίαμβος για τους Παριζιάνους με τον Λι να σκοράρει

Παρί ΣΖ – Μίλαν: 3-0, θρίαμβος για τους Παριζιάνους με τον Λι να σκοράρει

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/MEGA | UEFA Champions League

Παρί ΣΖ - Μίλαν: 3-0, ο Λι «σφραγίζει» τη νίκη των Παριζιάνων

Το παιχνίδι εξελίχθηκε, ειδικά με τη διαφορά των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο, σε παράσταση για έναν ρόλο καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν όσο περνούσε η ώρα ήταν εμφανώς ανώτερη της Μίλαν.

Με τον Εμπαπέ να δίνει το σύνθημα με ένα υπέροχο γκολ στο 32’, η Παρί έφτασε στη νίκη απέναντι σε μια Μίλαν που ήταν ακίνδυνη επιθετικά και δεν σκόραρε μετά από τρία παιχνίδια στο Champions League που είχε πετύχει γκολ.

Το 1-0 έγινε στο 32’ με καταπληκτική προσπάθεια από τον Εμπαπέ. Το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ήρθε ένα γρήγορο γκολ από τον Κόλο Μουανί που έκανε το 2-0 στο 53’ με πλασέ από κοντινή απόσταση κι ενώ λίγο πριν, ο Ζιρού είχε χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για τη Μίλαν.

Στο 89’ ο Λι έκανε το 3-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη γαλλική ομάδα.

Οι νικητές είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα γκολ και -μεταξύ άλλων- είχαν και δοκάρι με τον Εμπαπέ.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Χακίμι (93’Μουκιέλε), Ερναντές, Σκρίνιαρ, Ζαΐρ Εμερί, Ουγκάρτε (71’Ρουίθ), Βιτίνια, Ντεμπελέ (71’Λι), Εμπαπέ, Κολό Μουανί (82’Ράμος)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Τομόρι (90’Κίερ), Τ.Ερναντές, Καλουλού, Τιό (46’Καλάμπρια), Κρούνιτς (77’Αντλί), Μούσα (77’Πομπέγκα), Ράιντερς, Λεάο, Πούλισικ, Ζιρού

Αν έχεις Χάαλαντ, διάβαινε! Με τον Νορβηγό σταρ να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε (1-3) και την έδρα της Γιουνγκ Μπόις.

Μετά από ένα νευρικό πρώτο μέρος, η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ανοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Ακάντζι. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ελία κρέμασε με αδιανόητο τρόπο τον Εντερσον για το 1-1.

Και σε εκείνο το σημείο, ήρθε η σειρά του Χάαλαντ να δώσει τη λύση στους Πολίτες. Αρχικά, στο 67ο λεπτό έκανε το 1-2 από την άσπρη βούλα και στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Ρατσιόπι, Ούγκρινιτς, Καμαρά, Νιάς, Γκαρσία (80’ Μαλές), Μπενίτο, Μπλουμ (80’ Πέρσον), Μοντέιρο (72΄Γκανβουλά), Λοπέρ (90’ Γιάνκο), Ελία, Ίτεν (72’ Ενσάμ)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Ακάντζι, Λιούις, Ακέ, Νούνες (72’ Άλβαρες), Ρόδρι, Κόβατσιτς, Ντοκού (72’ Μπερνάρντο Σίλβα), Γκρίλις, Χάαλαντ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς: Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ 0-1 Λειψία – Ερυθρός Αστέρας 3-1 Γιουνγκ Μπόις- Μάντσεστερ Σίτι 1-3 Παρί Σεν Ζερμέν -Μίλαν 3-0 Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2 Αντβέρπ-Πόρτο 1-4

ΠΗΓΗ: TOP10.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments