Διεθνή

Η Ευρώπη μπροστά στον κίνδυνο του ισλαμοφασισμού

Η Ευρώπη μπροστά στον κίνδυνο του ισλαμοφασισμού

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΗΓΗ: Al-monitor.com

Ορατή η απειλή ακραίων μουσουλμανικών στοιχείων και στην Ευρώπη.

Οι μαζικές δολοφονίες αμάχων, ηλικιωμένων και παιδιών στο Ισραήλ από την τρομοκρατική ακραία Ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς της λωρίδας της Γάζας αλλά και η βίαιη απαγωγή εκατοντάδων Ισραηλινών πολιτών δεν αφήνουν καμία πλέον αμφιβολία για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει το Ισραήλ.

Αντίστοιχα, οι συνεχείς επιθέσεις με ρουκέτες κατά του Ισραήλ από τη ριζοσπαστική ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ στο Λίβανο έχουν επιδεινώσει την κρίση επιβίωσης του Ισραήλ. Το Ισραήλ, μια δυτικού τύπου δημοκρατία, και με σημαντικό αραβικό μουσουλμανικό πληθυσμό, αραβικό κόμμα στο κοινοβούλιο και υπουργούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους αραβικής καταγωγής, έχει γίνει κεντρικός στόχος του εξτρεμιστικού πολιτικού Ισλάμ. Σε αντίθεση με το Ισραήλ, οι εξτρεμιστές ισλαμιστές αρνούνται να εφαρμόσουν το ψήφισμα 181/1948 του ΟΗΕ για την ίδρυση δύο κρατών (Ισραήλ και Παλαιστίνη) με κοινή πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Το ακραίο Ισλάμ αμφισβητεί ακόμη και το δικαίωμα ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ, το δικαίωμα παρουσίας των Εβραίων στις ιστορικές πατρογονικές τους εστίες. Είναι αυτό το ακραίο πολιτικό Ισλάμ που η επικράτηση του σε χώρες όπως το Ιράν και το Αφγανιστάν τις μετέτρεψε σε ακραίες θεοκρατικές μουσουλμανικές απολυταρχίες, σε ανελεύθερες κοινωνίες που οι πολίτες τους στενάζουν κάτω από τον απόλυτο απολυταρχικό ζυγό με ελάχιστες πολιτικές και κοινωνικές ελευθερίες, με την γυναίκα σε κοινωνική ανυπαρξία και ακραία υποβάθμιση.

Το ακραίο πολιτικό Ισλάμ δραστηριοποιείται πλέον και στην Ευρώπη. Ανάμεσα στην πλειονότητα των μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες που αναζητούν μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, υπάρχουν επίσης παράνομοι αλλά οργανωμένοι ριζοσπάστες ισλαμιστές που καταπιέζουν βίαια πρώτα απ’ όλα τους μουσουλμάνους ευρωπαίους πολίτες. Το ακραίο πολιτικό Ισλάμ απειλεί την ευρωπαϊκή κοινωνία και τώρα χλευάζει σαρκαστικά τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και τη φιλελεύθερη, ανοιχτή ευρωπαϊκή κοινωνία, η οποία είναι αποτέλεσμα παραδόσεων αιώνων, όπως ο Διαφωτισμός, η θρησκευτική ανοχή, η ελεύθερη κοινωνική και σεξουαλική επιλογή και η ισότητα των φύλων. Το ISIS, μια τζιχαντιστική οργάνωση που χρηματοδοτείται κυρίως από το Ιράν, έχει απειλήσει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι θα μεταφέρει το τζιχάντ του κατά των απίστων στην Ευρώπη.

Μια προσεκτική παρατήρηση της συμπεριφοράς των ακραίων ισλαμιστών στην Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία δείχνει το μέλλον. Προώθηση της γκετοποίησης των μουσουλμανικών πληθυσμών, επιβολή της Σαρίας στην απόδοση δικαιοσύνης, καταπίεση των γυναικών, επιβολή ακραίων θρησκευτικών κοινωνικών συμπεριφορών. Τα βίαια φαινόμενα δολοφονιών Ευρωπαίων πολιτών από τζιχαντιστές μέσα στην Ευρώπη δείχνουν ότι το ακραίο πολιτικό Ισλάμ νιώθει ήδη ισχυρό. Όσοι δεν βλέπουν (ακούσια ή εκούσια) αυτά τα ανησυχητικά δεδομένα υποθηκεύουν την αστική δημοκρατία και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής που σήμερα αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών. Δυστυχώς, οι Ευρωπαίοι πολίτες στην πλειοψηφία τους αποφεύγουν να συζητήσουν τον κίνδυνο του ακραίου πολιτικού Ισλάμ, τον ξορκίζουν, ο φόβος και η πολιτική τους ορθότητα τους οδηγούν στην αυτολογοκρισία. Αρέσκονται αυτιστικά και ανεύθυνα στη σημερινή ευδαιμονία τους, υποθηκεύοντας όμως την ελευθερία των παιδιών τους.

Αν η Ευρώπη δεν αντιδράσει γρήγορα στον ακραίο ισλαμικό κίνδυνο που βιώνει σήμερα το Ισραήλ, η καρδιά της Ευρώπης θα τον βιώσει σε λίγα χρόνια. Η πληθυσμιακή έκρηξη των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και η τεράστια και ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση μουσουλμάνων στην Γηραιά Ήπειρο θα δημιουργήσουν μια εκρηκτική κατάσταση. Οι Ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να έχουν μια έγκαιρη και ανοιχτή συζήτηση για το αν θέλουν να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής τους για τα επόμενα χρόνια ή να αρνηθούν αυτό το δικαίωμα στους νέους Ευρωπαίους πολίτες που ασπάζονται το Ισλάμ.

Η Ευρώπη αποτέλεσε για δεκαετίες τη γη της φιλελεύθερης επαγγελίας, των δικαιωμάτων του ανθρώπου, της ισότητας των δυο φύλων, της ανεκτικότητας στο διαφορετικό. Σήμερα, ακριβώς λόγω αυτών της των κατακτήσεων κινδυνεύει να τις χάσει ανεχόμενη το ακραίο πολιτικό Ισλάμ. Είναι καιρός να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει να είναι Ευρώπη ή θα αφεθεί στην οργανωμένα επιχειρούμενη ιρανοποίηση της. Κάποτε το Ιράν έμοιαζε στην Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments