Focus

Η Chiara Ferragni δείχνει το νέο cozy σπίτι της στη λίμνη Como

Η Chiara Ferragni δείχνει το νέο cozy σπίτι της στη λίμνη Como

Πηγή Φωτογραφίας: buy,chiara ferragni red dress,cheap online,conservegypt.com

"Villa Matilda. Το νέο μας οικογενειακό σπίτι στη λίμνη Como", έγραψε η Chiara με συγκίνηση που τονίστηκε από ένα emoji, που προφανώς αναφέρεται στη μνήμη του Mati.

Η επιχειρηματίας μοιράζεται φωτογραφικό υλικό από τις γωνίες του σπιτιού της στη λίμνη Como, το όνομα του οποίου είναι φόρος τιμής στον σκύλο της που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι.

Από την άποψη του real estate, είναι μια μοναδική στιγμή για την Chiara Ferragni και τον σύζυγό της Fedez. Πρόσφατα, ξεκίνησαν μια νέα ζωή στο ρετιρέ τους στο Μιλάνο, του οποίου η κατασκευή στο Citylife βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ενώ από λίγους μήνες έγιναν και ιδιοκτήτες μιας υπέροχης πολυτελούς βίλας στη λίμνη Como, στην Pognana Lario. Mέσω Instagram, η influencer άνοιξε (εικονικά) τις πόρτες του σπιτιού της με ένα είδος φωτογραφικής περιήγησης, χάρη στα πλάνα του AD Italia. Μάλιστα, η Villa Matilda, που ονομάστηκε προς τιμή του σκύλου της οικογένειας Ferragnez, που έχασαν το καλοκαίρι.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Tη βίλα, ειδικά στο εσωτερικό, επιμελήθηκε (όπως το σπίτι της διάσημης οικογένειας στο Μιλάνο) ο φίλος της Filippo Fiora, ιδρυτής του131 Design. Σε αντίθεση με τη σοφίτα του συγκροτήματος Residenze Libeskind II, η Villa Matilda έχει επιπλωθεί με κλασική αισθητική και μερικές μοντέρνες πινελιές, σε μια πολύ όμορφη, αναμφισβήτητα αριστοκρατική αντίθεση. Τόσο πολύ που τα περισσότερα από τα σχόλια στην ανάρτηση της Chiara προσανατολίζονται στο ότι το σπίτι είναι πολύ πιο όμορφο από αυτό στο Μιλάνο.

Συγκεκριμένα, το σαλόνι σε αποχρώσεις του κρεμ λευκού και του γκρι του περιστεριού, χρώματα που ξεχωρίζουν από το πράσινο και το μπλε του εξωτερικού, δίνει μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας, σε συνδυασμό με το κλασικό ελληνικό μπούστο που κυριαρχεί στο καθιστικό.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που η Chiara Ferragni δείχνει τη βίλα της στη λίμνη Como, την τοποθεσία των καλοκαιρινών της διακοπών ανάμεσα σε μεγάλους χώρους και με θέα σε ένα μαγευτικό πανόραμα. Αυτή τη φορά, όμως, η ψηφιακή επιχειρηματίας θέλησε να προτείνει ξανά τους εσωτερικούς χώρους και μερικές εικόνες του κήπου του σπιτιού της σαν να την παρουσιάσει επίσημα στους followers της με το όνομα που θα θυμίζει για πάντα τον αγαπημένο της σκύλο Mati, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο μετά 13 χρόνια μαζί με την οικογένεια.

View this post on Instagram

A post shared by AD Italia (@ad_italia)

“Villa Matilda. Το νέο μας οικογενειακό σπίτι στη λίμνη Como”, έγραψε η Chiara με συγκίνηση που τονίστηκε από ένα emoji, που προφανώς αναφέρεται στη μνήμη του Mati.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο γνωστό περιοδικό AD, που απεικονίζει τα πιο όμορφα σπίτια στον κόσμο και αποκαλύπτει το σαλόνι με καναπέδες και πολυθρόνες σε αποχρώσεις του μπεζ, την κουζίνα με ξύλινο τραπέζι και μαρμάρινα ράφια, το υπνοδωμάτιο με ταπετσαρία με σχέδια για τα παιδιά τους Leone και Vittoria.

View this post on Instagram

A post shared by AD Italia (@ad_italia)

Στο σαλόνι, λοιπόν, ένας μεγάλος πολυέλαιος κρέμεται πάνω από την τραπεζαρία, ενώ το δίκλινο υπνοδωμάτιο απολαμβάνει το υπέροχο παράθυρο με θέα στη λίμνη, το ίδιο που βλέπει στον κήπο επιπλωμένο με ξαπλώστρες και γλάστρες.Για τη Ferragni αυτή είναι ακριβώς η χρονιά των αλλαγών, με νέες κατοικίες και νέα γραφεία να εμφανίζονται πάντα με ακρίβεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύντομα, μάλιστα, το ζεύγος Ferragnez θα μετακομίσει στο σούπερ ρετιρέ σε ένα από τα νεόκτιστα κτίρια CityLife στο Μιλάνο, στο συγκρότημα Residenze Libeskind 2, που δημιουργήθηκε από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Daniel Libeskind.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments