Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Αυτός είναι ο λόγος της λογομαχίας Μλαντένοβιτς και Αράο [vid]

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Αυτός είναι ο λόγος της λογομαχίας Μλαντένοβιτς και Αράο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364640] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Μετά το φάουλ και την αποβολή του Ισμαΐλα Ουεντραόγκο

Μετά το φάουλ και την αποβολή του Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, υπήρξε μια λογομαχία ανάμεσα στον Μλαντένοβιτς και τον Αράο. Ο Σπόραρ μετά το πέναλτι που κέρδισε και το 3-0 που έκανε ο ίδιος από την άσπρη βούλα, κέρδισε και το φάουλ / αποβολή του Ουεντραόγκο, ο οποίος τον τράβηξε από τη φανέλα. Πριν από την εκτέλεση της στατικής φάσης που κέρδισε ο Παναθηναϊκός όμως, παρατηρήθηκε μια μικρή εστία έντασης ανάμεσα σε Αράο και Μλαντέντοιβτς.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ μπακ στη σημερινή αναμέτρηση, διαμαρτυρήθηκε προς τον διαιτητή για το σημείο που υπέδειξε να τοποθετηθεί η μπάλα, με τους συμπαίκτες του να παρεμβαίνουν άμεσα και να του ζητούν να σταματήσει. Ο Σπόραρ ήταν ο πρώτος που έτρεξε προς το μέρος του, ενώ ακολούθως ο Μλαντέντοβιτς του έκανε νόημα να γυρίσει στην άμυνα.

Εν τέλει, η ένταση περιορίστηκε στα πολύ… βασικά, με την εκτέλεση φάουλ του Βέρμπιτς να καταλήγει στο δοκάρι του Πανσερραϊκού.

Μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους δε, ο Βέρμπιτς πήρε αγκαλιά τον Αράο για να του εξηγήσει τι συνέβη στη συγκεκριμένη φάση, σε μια κίνηση που έδειξε ξεκάθαρα πως όλα είχαν τελειώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments