Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: Στόχος η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας ενόψει ΑΕΚ [vid]

Ραζβάν Λουτσέσκου: Στόχος η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας ενόψει ΑΕΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364525] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου ψάχνει τρόπους να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Αθήνα και κρίσιμο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ (30/10, 19.30, Cosmote Sport 2,). Το πρώτο μέλημα του Ρουμάνου τεχνικού φαίνεται να είναι η άμυνα.

Η παρουσία του Σουαλιό Μειτέ στο δίδυμο των κεντρικών χαφ του αυριανού ντέρμπι μπορεί να βοηθήσει και την γραμμή της άμυνας όπου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ράχμαν Μπάμπα στο αριστερό της άκρο.

Ο Λουτσέσκου ψάχνει τρόπους να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και φαίνεται πως τουλάχιστον σε επίπεδο τακτικής αυτή είναι που τον απασχολεί έντονα στο σχεδιασμό του για το αυριανό ντέρμπι Δικεφάλων στην “OPAP arena”.

ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για πέντε παίκτες

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, της Δευτέρα (30/9, 19:30) στην «Opap Arena».

Ματίας Αλμέιδα καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, με πέντε ποδοσφαιριστές να μην προπονούνται ούτε το Σάββατο. Πρόκειται για τους Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών ενώ και ο Χατζισαφί ήρθε να προστεθεί σε αυτή τη λίστα με πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει δύσκολο για κάποιον από τους πέντε, να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο αυτό θα γίνει οριστικό με την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που θα έχει μαζί του ο Αργεντινός τεχνικός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments