Πολιτική

Άδωνις: Η Ελλάδα έχει μέτωπο με τη Χαμάς [pics,vid]

Άδωνις: Η Ελλάδα έχει μέτωπο με τη Χαμάς [pics,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΑΝΤ1, «Η Ελλάδα, όπως και κάθε λογικός άνθρωπος, έχει μέτωπο με τη Χαμάς», υποστηρίζει, σε σημερινή παρέμβασή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καυτηριάζει την τακτική της Χαμάς να χρησιμοποιεί άμαχους πολίτες ως ανθρώπινη ασπίδα.

Η Χαμάς χρησιμοποιεί ως ασπίδα άμαχο πληθυσμό

«Η Ελλάδα, όπως και κάθε λογικός άνθρωπος, έχει μέτωπο με τη Χαμάς», υποστηρίζει, σε σημερινή παρέμβασή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καυτηριάζει την τακτική της Χαμάς να χρησιμοποιεί άμαχους πολίτες ως ανθρώπινη ασπίδα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην αποχή της Ελλάδας από το ψήφισμα εκεχειρίας του ΟΗΕ, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τονίζει πως «η πλειοψηφία των χωρών μελών της Ε.Ε. επέλεξε την ίδια στάση με την Ελλάδα. Και η στάση αυτή είναι σωστή. Η Ελλάδα υποστήριξε το καναδικό ψήφισμα, το οποίο προέβλεπε να περάσει το ψήφισμα για την προστασία των αμάχων στη Γάζα, με παράλληλη ρητή καταδίκη των τρομοκρατικών χτυπημάτων της Χαμάς. Αλλά, δυστυχώς, αυτή η πρόταση δεν έγινε δεκτή και έτσι είχαμε το μοναδικό ψήφισμα που περιελάμβανε μόνο την προστασία του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας».

«Η Ελλάδα έχει μέτωπο με τη Χαμάς», ξεκαθαρίζει ο Άδωνις, προσθέτοντας πως «κάθε λογικός άνθρωπος έχει μέτωπο με τη Χαμάς. Και, σε κάθε περίπτωση, πρέπει, σε κάποια στιγμή, να αποφασίσουμε για τη στάση μας. Η στάση που επέλεξε η Ελλάδα είναι η στάση που ακολούθησε η πλειοψηφία των χωρών της Ε.Ε.

Και εμείς λέμε «ναι, προφανώς να προστατεύονται οι άμαχοι», αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε αυτό που έγινε σε βάρος του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου».

Καταληκτικά «όλοι αυτοί οι άμαχοι», συμπληρώνει ο υπουργός Εργασίας, «είναι συνέπεια των θυμάτων που άφησε πίσω της η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου. Την ώρα που η Χαμάς έκανε αυτή τη φρικώδη σφαγή στο Ισραήλ, είναι δυνατόν να μην περίμενε ότι θα αντιδρούσε η άλλη πλευρά; Αυτό που θέλουν είναι να δώσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη την εικόνα του μόνου θύματος και να στραφεί η παγκόσμια κοινή γνώμη εναντίον του Ισραήλ. Άρα, από την αρχή η Χαμάς ξεδιάντροπα και κυνικά χρησιμοποίησε ως ασπίδα άμαχο πληθυσμό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments