Lifestyle

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Δήμητρα πιο ερωτευμένοι από ποτέ [VID]

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Δήμητρα πιο ερωτευμένοι από ποτέ [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Η Γη της Ελιάς

Στο μεταξύ υπάρχει και κάτι ακόμα που χαλάει την Δήμητρα και αυτό είναι ότι νιώθει πως ο Κουράκος της φέρεται διαφορετικά στην υπηρεσία.

Ο Στράτος αρχίζει να υποψιάζεται την ερωτική σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα. Την ίδια στιγμή το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά, αλλά η σκιά του Ορέστη πέφτει βαριά ανάμεσά τους. Στο μεταξύ υπάρχει και κάτι ακόμα που χαλάει την Δήμητρα και αυτό είναι ότι νιώθει πως ο Κουράκος της φέρεται διαφορετικά στην υπηρεσία. Μάλιστα αναγκάζεται να του το επισημάνει:

View this post on Instagram

A post shared by Η γη της ελιάς 🫒💚 (@gitiselias_megatv)

“Δεν είναι ωραίο που έχεις αλλάξει στάση απέναντί μου στo γραφείο. Φρόντισε να είσαι όπως πριν, για να μην τραβήξουμε τα βλέμματα πάνω μας” του λέει. Ωστόσο ήδη είναι αργά, καθώς στο Τμήμα, το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει κι ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση: “Εχουν αρχίσει τα σχόλια πίσω από την πλάτη μου και δεν μ΄αρέσει” του λέει και έτσι οδηγούνται σε αδιέξοδο και φρενάρουν τη σχέση τους πριν μαθευτεί, καθώς η συνεργασία τους αποδεικνύεται όλο και πιο δύσκολη, στη σκιά των κρυφών τους συναισθημάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments