Πολιτική

Άδωνις: Πολιτικά αδιανόητο η Τζάκρη να ζητά τη διαγραφή Φίλη και Σκουρλέτη

Άδωνις: Πολιτικά αδιανόητο η Τζάκρη να ζητά τη διαγραφή Φίλη και Σκουρλέτη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Άδωνις: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει ποτέ κανονική αντιπολίτευση»

Πολιτικά αδιανόητη χαρακτηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης τη στάση της κ. Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία ζητεί τη διαγραφή ανθρώπων που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος σε σημερινή τηλεοπτική παρέμβαση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει πως η κυρία Τζάκρη «ζητεί ανελέητα την διαγραφή όσων διαφωνούν με τις επιλογές και την πολιτική που ασκεί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης».

«Και ποιος το λέει αυτό;», αναρωτιέται ο Άδωνις Γεωργιάδης, που απαντά ότι «μιλάμε για ένα επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που τώρα ζητάει τη χωρίς δισταγμό διαγραφή των ανθρώπων που έφτιαξαν τον ΣΥΡΙΖΑ! Η κυρία Τζάκρη ήταν επί τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και τώρα, ζητάει να διαγραφούν ανελέητα οι άνθρωποι της αριστεράς, που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητάει δηλαδή τη διαγραφή των κ.κ. Νίκου Φίλη και Πάνου Σκουρλέτη. Εγώ μιλάω με πολύ μεγάλη προσοχή για όλα τα στελέχη και τους βουλευτές της ΝΔ. Η Τζάκρη, που είναι ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια ζητάει τη διαγραφή αυτών που δημιούργησαν ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Φίλης και Σκουρλέτης. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα».

«Και προσωπικά», συνεχίζει ο υπουργός Εργασίας, «μιλάω με πολύ μεγάλη προσοχή για όλα τα στελέχη και τους βουλευτές της ΝΔ. Ήμουν Νέα Δημοκρατία, ακολούθησα τον κ. Καρατζαφέρη στην δημιουργία του ΛΑΟΣ και επέστρεψα στη ΝΔ. Ήμουν και παραμένω δεξιός, παραμένω σταθερά και αταλάντευτα στην κεντροδεξιά παράταξη και ουδέποτε διανοήθηκα να μιλήσω τόσο απαξιωτικά για συναγωνιστές μου».

Μιλώντας, ακόμη, για την πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρατηρεί πως «αυτό που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτοφανές. Η πολιτική καθήλωσή του οφείλεται όμως ότι η Κουμουνδούρου δεν έκανε ούτε μία στιγμή ουσιαστικής, κανονικής αντιπολίτευσης κατά την προηγούμενη τετραετία. Για παράδειγμα, ο Παύλος Πολάκης έλεγε ότι δεν γίνεται κανένα έργο στο Ελληνικό, ενώ το έργο της Lamda Development στο Ελληνικό προχωρούσε κανονικά. Έτσι, μοιραία, η κοινωνία γύρισε την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και στράφηκε προς τη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή προς το μόνο πολιτικό κόμμα που αγωνίζεται να βρει πραγματικές λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα»

«Η ίδια αντιπολιτευτική τακτική συνεχίζεται και σήμερα, δυστυχώς. Για παράδειγμα, ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται ακόμη με το ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών, τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τις επισυνδέσεις, συνεχίζοντας έτσι την αδιέξοδη αντιπολιτευτική τακτική που ακολούθησε και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments