Αθλητισμός

Ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Βιλένα [vid]

Ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Βιλένα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364127] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για τη δέκατη αγωνιστική της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει κατασταλάξει ακόμη στις επιλογές του εν όψει του παιχνιδιού της Φθιώτιδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για τη δέκατη αγωνιστική της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει κατασταλάξει ακόμη στις επιλογές του εν όψει του παιχνιδιού της Φθιώτιδας. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Τόνι Βιλένα και το κατά πόσο ο Ολλανδός χαφ θα μπορέσει να βρεθεί στο κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Βιλένα αποχώρησε τραυματίας από τη νικηφόρα αναμέτρηση των «Πρασίνων» με 5-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να μην βγάζει κάποιο αποτέλεσμα που εμπνέει ανησυχία.

Ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει να δεν αν ο μέσος του Παναθηναϊκού, θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Πέμπτη είτε την Παρασκευή, (μέχρι τώρα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), για να δει αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν για τον αγώνα στη Λαμία.

Ο προπονητής του «Τριφυλλιού» θα πρέπει να αποφασίσει και για τη θέση του κεντρικού επιθετικού, στο γνωστό δίλημμα ανάμεσα σε Ιωαννίδη και Σπόραρ, με τον Σλοβένο να σκόραρε δύο γκολ με τους Σερραίους, όμως τον Ιωαννίδη να ψηφίστηκε για ακόμη ένα μήνα MVP από τον κόσμο της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως η Λαμία δεν έδωσε εισιτήρια στους φίλους του Παναθηναϊκού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την ΠΑΕ, να καλεί τους φιλάθλους να μην κάνουν το ταξίδι για τη Λαμία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments