Πολιτική

Άδωνις: Πανίσχυροι οι δεσμοί μας με το Ισραήλ [vid]

Άδωνις: Πανίσχυροι οι δεσμοί μας με το Ισραήλ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

«Είμαι υπερήφανος για τη χθεσινή δευτερολογία του Κ. Μητσοτάκη»

Αναφορά στους πανίσχυρους δεσμούς της Ελλάδας με το Ισραήλ κάνει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαιρετίζει ένθερμα τη χθεσινή σχετική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα του Κοινοβουλίου

«Είμαι υπερήφανος για τη χθεσινή δευτερολογία του πρωθυπουργού στη Βουλή. Όλο το κομμάτι της απάντησης στον κύριο Ανδρουλάκη για το πώς ήταν πραγματικά οι σχέσεις μας με τους Παλαιστινίους και το Ισραήλ κατά τη δεκαετία του ’80 και για το πώς αυτό άλλαξε με την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όλο αυτό το κεφάλαιο το επανέφερε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό ήταν πολύ χρήσιμο, γιατί οι νεότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν καλά τη νεότερη Ιστορία μας», τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Εργασίας.

«Θέλω, δε, να προσθέσω», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «πως τα στρατηγικά μας συμφέροντα και οι ιστορικοί μας δεσμοί με το Ισραήλ είναι πανίσχυροι.

Κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε πως ένας φίλος μας και ένας σύμμαχός μας σε όλα τα διεθνή fora δέχθηκε μια σφαγιαστική τρομοκρατική επίθεση κι δέχεται στο κράτος τρεις με πέντε χιλιάδες ρουκέτες που φεύγουν από τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ», αναφέρει εμφατικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments