Αθλητισμός

ΑΕΚ: Καταλήγει σε ενδεκάδα ο Αλμέιδα για το ματς με την Κηφισιά [vid]

ΑΕΚ: Καταλήγει σε ενδεκάδα ο Αλμέιδα για το ματς με την Κηφισιά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364656] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά και καλείται να αποφασίσει για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του
Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά και καλείται να αποφασίσει για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Λιβάι Γκαρσία.
Ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο βρίσκεται αρκετές ημέρες εκτός προπονήσεων και παρότι επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στο συγκεκριμένο ματς και να μπει σταδιακά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζονται οι ΑραούχοΣιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τους δυο επόμενους να είναι τιμωρημένοι. Επίσης, δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση του πρωταθλήματος οι Χατζισαφί και Ζίνι. Ο Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, εν όψει και της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ στην «Αγιά Σοφιά», για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments