Πολιτική

Σε ρυθμούς τρολ ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε ρυθμούς τρολ ο ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ένα βήμα από την προσφυγή στις αστυνομικές αρχές βρίσκεται ο κ. Σκουρλέτης, προκαλώντας νέο γύρο εσωκομματικών αντιπαραθέσεων.

Αποφασισμένος να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φέρεται πως είναι το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γραμματέας του κ. Πάνος Σκουρλέτης, κάτι που εγείρει ήδη εσωκομματικές αντιρρήσεις.

Ιδιαίτερα, ο Πάνος Σκουρλέτης θα καταφύγει τις επόμενες μέρες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά την κλιμακούμενη επίθεση εναντίον του από τρολ του διαδικτύου, ενώ το προφίλ «Πεν Nταλαούρα» προχώρησε χθες σε νέα ανάρτηση ενόψει αποκαλύψεων για το ποιοι εμπλέκονται στη διαχείριση του συγκεκριμένου λογαριασμού στο Χ.

Οι αποκαλύψεις του κυρίου Σκουρλέτη, ο οποίος μίλησε για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό» δεν αφορούν μόνο στις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς σε ενυπόγραφα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τη δράση συγκεκριμένων λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα σε βάθος τουλάχιστον τριετίας, με αποκορύφωμα τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ και την ακραία επίθεση εναντίον του.

Η περίπου… εμμονική αναφορά του ονόματος του κ. Σκουρλέτη από συγκεκριμένους λογαριασμούς, που υπερβαίνει τα όρια της δημόσιας πολιτικής κριτικής οδηγούν τον πρώην υπουργό, σύμφωνα με το περιβάλλον του, στην απόφαση για προσφυγή του την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η προέλευση των επιθέσεων εναντίον του.

Εσωκομματικές αντιδράσεις

Ωστόσο, η δημοσιοποίηση των προθέσεων του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ εγείρει αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος. Πρόκειται για στελέχη που κινούνται κοντά στον πρώην πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα ή/και στον νέο επικεφαλής του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς κ. Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο ειδικά, πυρά κατά του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα ο Γιώργος Τσίπρας, σύμφωνα με τον οποίον το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιούργησαν οι διαγραφές αλλά οι «ακραίες τοποθετήσεις» απέναντι στον Στέφανο Κασελάκη.

«Άλλη μια απόδειξη για το ποιες είναι οι προθέσεις του συντρόφου. Ήθελε να κάνει μεγάλη ζημιά στον Τσίπρα και τον Κασσελάκη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας για τον Πάνο Σκουρλέτη απαντώντας με τη φράση «ας πάει όπου θέλει» για την πρόθεση προσφυγής στην ΕΛΑΣ του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τον ίδιο, δε, «δεν υπήρξε κανένας στρατός των τρολ, προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και χρησιμοποιούν τα social media».

Και Αφού ζήτησε «να σταματήσει η ανώμαλη κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ,  ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι «δεν δημιούργησαν πρόβλημα οι διαγραφές αλλά η στάση απέναντι στον νεοκλεογέντα πρόεδρο, οι δηλώσεις και οι ακραίες τοποθετήσεις που έκαναν αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments