Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η αποστολή του δικεφάλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό [vid]

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η αποστολή του δικεφάλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364525] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ καλείται την Κυριακή (5/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1) να παίξει ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία δεν βρίσκεται ο Σαμάτα που ταλαιπωρείται από ωτίτιδα αλλά και ο Βιεϊρίνια ο οποίος είχε έναν τραυματισμό από το ματς με την ΑΕΚ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Ώρα αντίδρασης για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στον Πειραιά για να παλέψει κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η προπόνηση του Σαββάτου (04.11) στη Νέα Μεσημβρία, που διεξήχθη σε… μικτές συνθήκες, καθώς ξεκίνησε με δυνατή βροχή κι ολοκληρώθηκε με ήλιο και ζέστη, περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Άλι Σαμάτα ταλαιπωρείται από ωτίτιδα με πυρετό, έμεινε εκτός προπόνησης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς κι ο Φιλίπε Σοάρες που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας, Τζίμας”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments