Διεθνή

Στο ολοκληρωτικό κράτος της Χαμάς

Στο ολοκληρωτικό κράτος της Χαμάς

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΗΓΗ: Bbc.com

Το κράτος της Χαμάς είναι ουσιαστικά ένα χαλιφάτο.

Πληθαίνουν οι φωνές στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που ζητούν προστασία των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων, χωρίς, ωστόσο, να κάνουν την διάκριση ανάμεσα στον παλαιστινιακό λαό και το κράτος της Χαμάς.

Κι όμως, αυτό το κράτος είναι μια ολοκληρωτικού τύπου κρατική εξουσία, η οποία περιθωριοποιεί τις αντιπολιτευόμενες δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, το 2006 η Χαμάς ανέλαβε την εξουσία με εκλογές και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τις καταργήσει. Έκτοτε, ποτέ κανείς δεν εξελέγη και τη «διακυβέρνηση» της Λωρίδας έχει αναλάβει δικτατορικά, αλλά με πάνδημη συναίνεση του πληθυσμού της, μία τρομοκρατική οργάνωση, η οποία έχει ως πρώτο διακηρυγμένο στόχο την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ, την εξόντωση όλων των κατοίκων του, αλλά και των Εβραίων όπου γης. 

Πολλοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα παιδιά της Γάζας, αλλά κανείς δεν λέει την πραγματική αλήθεια: ένα από τα κύρια συνθήματα της Χαμάς είναι “Το μεγαλύτερο όπλο μας είναι οι κοιλιές των γυναικών μας”. Αυτές οι μητέρες αφιερώνουν εθελοντικά τα βλαστάρια τους στην παιδαγωγική διαδικασία της Χαμάς, η οποία τα στρατολογεί από μικρή ηλικία, τους εμφυσά μίσος για το Ισραήλ, τα εκπαιδεύει στα όπλα και τα προετοιμάζει για τρομοκρατικές ενέργειες και βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας όπως αυτή της 7ης Οκτωβρίου.

Στη Λωρίδα της Γάζας δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα, παρά μόνο ένα ισλαμικό θεοκρατικό καθεστώς, όπου υπάρχει μόνον η αλήθεια που είναι γραμμένη στο Κοράνι, όπως την ερμηνεύουν οι ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς.

Η γυναίκα θεωρείται σκεύος για ηδονή και μαρτύριο. Δεν απολαμβάνει κανένα δικαίωμα ή προστασία, περιορίζεται στους τοίχους του σπιτιού της και φοράει μόνο ορισμένα ρούχα που εγκρίνει η τρομοκρατική οργάνωσ. Τα παιδιά θεωρούνται ως άβουλα όπλα που κινούνται και μιλούν και θυσιάζονται χωρίς τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό σε πράξεις βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας. Οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνται βδελύγματα της φύσης, διασύρονται, δυσφημίζονται και πετιούνται δημόσια από τις ταράτσες ως γνώση ή παράδειγμα.

Εννοείται ότι δεν μπορούμε καν να μιλάμε για βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η είναι η ισότητα και η ισονομία, αφού οι μυστικές υπηρεσίες της Χαμάς, εκτός από θέματα “ασφάλειας”, παίζουν το ρόλο του δικαστή και του δήμιου, εκτελώντας εξωδικαστικά κατά δεκάδες χιλιάδες αντιφρονούντες με την κατηγορία της “συνεργασίας με τον εχθρό”.

Εν κατακλείδι, ουσιαστικά, στη Λωρίδα της Γάζας έχει εγκαθιδρυθεί ένα χαλιφάτο της Χαμάς, ένα θεοκρατικό καθεστώς που στοχεύει όχι μόνο το Ισραήλ αλλά και τον δυτικό πολιτισμό στο σύνολό του. Είναι ένα προγεφύρωμα για τον αραβικό ολοκληρωτικό επεκτατισμό στις ακτές της Μεσογείου, με βλέψεις προς την Ευρώπη. Επειδή οι ίδιοι παραδέχονται ότι διαθέτουν έναν αόρατο στρατό αποτελούμενο από εκατομμύρια μάρτυρες που έχουν εγκατασταθεί ως “πρόσφυγες” και “μετανάστες” σε πολλές χώρες της Δυτικής Ευρώπης, δημιουργούν τα δικά τους γκέτο και σέβονται τα αρχαϊκά και ασύμβατα με τις αξίες του δυτικού πολιτισμού έθιμά τους απέναντι στον γηγενή πληθυσμό, στον οποίον απαιτούν να τα υιοθετήσει.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments