Πολιτική

Μητσοτάκης για ”’έξυπνους μετρητές”: Τα νοικοκυριά θα έχουν καλύτερο έλεγχο των λογαριασμών τους

Μητσοτάκης για ”’έξυπνους μετρητές”: Τα νοικοκυριά θα έχουν καλύτερο έλεγχο των λογαριασμών τους

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ, Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόιερ.

Υπεγράφη η δανειακή συμφωνία παρουσία Μητσοτάκη - Το έργο εθνικής εμβέλειας αναμένεται να συγχρηματοδοτηθεί με δάνειο ύψους 273 εκατ. ευρώ από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Υπεγράφη σήμερα, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη , η δανειακή συμφωνία της ΕΤΕπ με τον ΔΕΔΔΗΕ για το έργο των «έξυπνων» μετρητών το οποίο αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος διαχείρισης μετρήσεων, μειώνοντας το κόστος για τον τελικό καταναλωτή και συμβάλλοντας στον ψηφιακό και επιχειρησιακό μετασχηματισμό του ΔΕΔΔΗΕ. Την υπογραφή της συμφωνίας ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόιερ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω διεύρυνσης της σημαντικής, μακροχρόνιας συνεργασίας της Ελλάδας με την ΕΤΕπ, η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας και οι προοπτικές της, καθώς και η ανάγκη αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής κρίσης, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο προσαρμογής.

Ακολούθησε τελετή υπογραφής συμφωνίας χρηματοδότησης σχετικά με το έργο των έξυπνων μετρητών από τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ Κυριάκο Κακουρή και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιο Μάνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments