Πολιτική

Πολιτικό “αλαλούμ” προκαλούν οι απρόκλητες κραυγές Κασσελάκη

Πολιτικό “αλαλούμ” προκαλούν οι απρόκλητες κραυγές Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [364807] ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Πολιτικό αλαλούμ λόγω των απρόκλητων αναφορών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονες αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα προκάλεσε η δήλωση Κασσελάκη την επαύριο της εκδήλωσης προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, με την οποία επιχείρησε να απαξιώσει την προσφορά του πρώην πρωθυπουργού με τη φράση ¨τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε». 

Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και το ΠΑΣΟΚ καταδίκασαν έντονα τις ενέργειες του Κασσελάκη, με την Άννα Διαμαντοπούλου να κάνει λόγο για “τίτλους τέλος” με την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Στον αντίποδα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο twitter “Μπράβο, Στέφανε”, υπογραμμίζοντας τη συμφωνία του με τις πάγιες απόψεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση Σημίτη.

Οι διοργανωτές πίστευαν ότι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης θα μπορούσε να παραστεί στη συνεδρίαση και είχαν κρατήσει μια κενή θέση με το όνομά του. Αυτό συνέβαινε επειδή προηγουμένως είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν συμφωνήσει να καταλήξουν σε συναίνεση σε θέματα που αφορούσαν τη λειτουργία των διαφόρων θεσμών. Μια θέση που είχαν κρατήσει οι διοργανωτές ειδικά για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η πρώτη αντίδραση για τη δήλωση Κασσελάκη ήλθε από την κυβέρνηση – στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης ας διαβάσει λίγο ιστορία να δει τι έγινε το 2015 να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο, είπε και πρόσθεσε ότι όπως υπάρχει συνέχεια στο κράτος υπάρχει και στα κόμματα. «Δεν ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα ο κ. Κασσελάκης.

Το κόμμα στο οποίο εξελέγη με μεγάλο ποσοστό προϋπήρχε. Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη ιστορία πριν κάνει ανάλυση για την παλαιότερη αυτής

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments