Πολιτική

Άδωνις: Άθλια πρωτοσέλιδα Αυγής και Δημοκρατίας

Άδωνις: Άθλια πρωτοσέλιδα Αυγής και Δημοκρατίας

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου (ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Ηθελημένη και δόλια παραποίηση της συνέντευξης

Σαφή και αποστομωτική απάντηση στα σημερινά άθλια πρωτοσέλιδα της «Αυγής» και της «Δημοκρατίας» δίνει, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι ουδέποτε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης πρόσβαλε τη μνήμη των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών. Υπάρχει άλλωστε το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και στον Real FM.

«Εγώ δεν είπα στον ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» όπως ψευδώς και δολίως γράφεται αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη» δηλαδή για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία», προτάσσει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του, αποκαθιστώντας, με αυτόν τον τρόπο, την αλήθεια και προσθέτοντας πως «την ανθρώπινη μου ευαισθησία δεν την παραχωρώ ούτε στην μία ούτε στην άλλη εφημερίδα και εκφράζω φυσικά άλλη μία φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων».

Οι δύο εφημερίδες, που απηχούν τις πολιτικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και μερίδας της ακροδεξιάς, μάς «υπενθυμίζουν», με τα σημερινά πρωτοσέλιδά τους, τα αντιπολιτευτικά αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται οι δύο πολιτικοί χώροι.

Η ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων, η προγραμματική ασάφεια και ο εμμονικός «αντιμητσοτακισμός» ωθεί τους αντιπάλους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμη και στην ηθελημένη παραφθορά της συνέντευξης του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος στοχοποιείται για να καλυφθεί η αντιπολιτευτική ανεπάρκειά τους. Δεν υπάρχει, όμως, μεγαλύτερη χυδαιότητα και εξαχρείωση στην πολιτική από την προσπάθεια να κερδίσεις ψήφους πάνω στις ανθρώπινες τραγωδίες. «Στην πραγματικότητα δηλαδή, εκεί που οι συμπολίτες σου βιώνουν πόνο και πένθος εσύ να ψάχνεις για πολιτικό όφελος», όπως καίρια στηλιτεύει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments