Πολιτική

Άδωνις: Εξοργιστικά τα πρωτοσέλιδα Αυγής και Δημοκρατίας

Άδωνις: Εξοργιστικά τα πρωτοσέλιδα Αυγής και Δημοκρατίας

Πηγή Φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Άδωνις: «Το δυστύχημα καθαυτό το διερευνά η Δικαιοσύνη»

«Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών καθαυτό το διερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε παρεμβασή του, προσθέτοντας πως έπεσε θύμα ηθελημένης και πολιτικά σκόπιμης παραποίησης της συνέντευξης που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και το ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

«Είναι ξεκάθαρο», τονίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, «ότι έχει γίνει μια δόλια παραποίηση των όσων είπα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και ότι είναι άλλο πράγμα το να πει κάποιος πως “ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη” και άλλο το να πει κάποιος, όπως έπραξα εγώ, “ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη, δηλαδή την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία».

Μιλώντας, ακόμη, για την πρόσφατη εκδήλωση προς τιμήν του κυρίου Κώστα Σημίτη και τη στάση που τήρησε ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, ο Ά. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως ο ίδιος παραβρέθηκε για δύο κυρίως λόγους: «Πήγα στην εκδήλωση, καίτοι ήμουν και παραμένω πολιτικός αντίπαλος, διότι ήθελα να αναγνωρίσω δύο πράγματα. Την ένταξη της πατρίδας μας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση, καθώς και την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. Επίσης είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού να τιμάμε με την παρουσία μας ανθρώπους, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους».

«Ο κύριος Κασσελάκης δεν ξέρει καλά – καλά ποιο είναι το πρόσωπο και το έργο του κ. Σημίτη, αλλά, παρόλα αυτά, του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση. Η ανάρτηση δεν είναι δική του, αλλά την έχει συντάξει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος, λέγοντας «μπράβο Στέφανε», έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό του!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments