Αθλητισμός

Αστέρας Ολυμπιακός: Η επιστροφή στις νίκες μοιάζει μονόδρομος για τους “ερυθρόλευκους”

Αστέρας Ολυμπιακός: Η επιστροφή στις νίκες μοιάζει μονόδρομος για τους “ερυθρόλευκους”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν (20:30) τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν (20:30) τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η επιστροφή στις νίκες μοιάζει με μονόδρομο για τους «ερυθρόλευκους», ώστε να πάνε με ηρεμία στη διακοπή που ακολουθεί λόγω εθνικών, αλλά και για να μην επιτρέψουν στον Παναθηναϊκό να τους ξεφύγει, αλλά και στην ΑΕΚ να τους προσπεράσει. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες. Το 1-0 από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική του Europa League, το οποίο, ωστόσο, συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση, αλλά και το βαρύ 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» από το ΠΑΟΚ, το οποίο ήρθε με κάκιστη εμφάνιση. Οι Πειραιώτες μετά την απόρριψη της έφεσης για το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη διατήρηση του μηδενισμού, αλλά και το -1, που είχαν επιβληθεί πρωτόδικα, παραμένουν στο -4 από την κορυφή και τους «πράσινους», έχοντας 21 βαθμούς όπως και η ΑΕΚ.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκος, Βαλιέντε, Σουρλής, Ντιαρά, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς, Κωστέας. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Στουρνάρας, Ορτέγκα, Κίνι, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ντόη, Φορτούνης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Έσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments