Αθλητισμός

ΠΑΟ: Κέρδισε την Κηφισιά 0-1 με Μαντσίνι! [vid]

ΠΑΟ: Κέρδισε την Κηφισιά 0-1 με Μαντσίνι! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365000] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι έλυσε το "γόρδιο δεσμό" για τον Παναθηναϊκό

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι μια μέρα μετά τα γενέθλια του με μια εκπληκτική εμφάνιση και ένα όμορφο γκολ έλυσε το “γόρδιο δεσμό” για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Κηφισιά και του έδωσε τη νίκη και το τρίποντο με το τριφύλλι να παραμένει στο +4 από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν κόντρα σε μια ομάδα που μια εβδομάδα νωρίτερα έβαλε δύσκολα και στην ΑΕΚ αλλά κατάφεραν με τον Αργεντινό να πάρουν τους τρεις βαθμούς και τρεις μέρες μετά τη βαριά ήττα από τη Ρεν να την αφήσουν στο παρελθόν και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το τριφύλλι δεν είχε καλή εικόνα, είχε κενά διαστήματα, αλλά ένα γκολ εν τέλει αποδείχτηκε αρκετό με τους πράσινους να δείχνουν καλύτερη εικόνα στην άμυνα σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Η Κηφισιά από την πλευρά της όπως και κόντρα στην ΑΕΚ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, είχε τις ευκαιρίες της για να φτάσει σε ένα γκολ αλλά ο Λοντίγκιν ήταν εκεί όταν χρειάστηκε με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρο το φινάλε της αναμέτρησης.

Με έξι αλλαγές ο Παναθηναϊκός

Τρία 24ώρα μετά την ήττα στη Ρεν και με την κόπωση από το παιχνίδι και το ταξίδι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα με στόχο να δώσειν φρεσκάδα στην ομάδα του. Μόνο οι Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ και Τσέριν έμειναν στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα γκολπόστ βρέθηκε ο Λοντίγκιν με τον Κώτσιρα να παίζει στα δεξιά και τον Μλαντένοβιτς αριστερά ενώ στο κέντρο της άμυνας βρέθηκαν οι Σένκεφελντ-Γεντβάι. Μπροστά τους έπαιξε ο Πέρεθ έχοντας δίπλα το τον Τσέριν και στην τριάδα μπροστά ξεκίνησαν ο Μαντσίνι δεξιά, ο Αϊτόρ αριστερά και ο Τζούριτσιτς πίσω από τον Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτος στο 5′ με τον Κώτσιρα να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει εκτός της εστίας του Αναγνωστόπουλου. Στο 11′ οι πράσινοι βρήκαν δίχτυα με τον Αϊτόρ μετά από πάσα του Μαντσίνι αλλά ο Αργεντινός ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Σναιντερλάν (14′ Μποτία), Ιπαλίμπο, Πρίτσας (70′ Σάντος), Αντερέγκεν (70′ Μπιφούμα), Παρράς (81′ Οζέγκοβιτς), Τετέι (81′ Νίνης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σέκενφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μαντσίνι (79′ Βέρμπιτς), Αϊτόρ (71′ Παλάσιος), Τζούριτσιτς (71′ Μπερνάρ), Σπόραρ (79′ Ιωαννίδης).

Πηγή: sport24.gr//Πέτρος Παπαμακάριος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments