Μάλιστα η όμορφη ηθοποιός και μητέρα του γιου του γνωστού σεφ, ανέβασε φωτό με τη συνταγή γραμμένη σε ένα τετράδιο όπου προφανώς γράφει όλες τις συνταγές που θεωρεί επιτυχημένες και θέλει να κρατάει φυλαγμένες κάθε φορά που θέλει να μαγειρέψει κάτι.
Δείτε παρακάτω τη συνταγή που δημοσιοποίησε η Χρύσα Μιχαλοπούλου: 4 kg αλεύρι
6 ποτήρια λάδι (3 ελαιόλαδο και 3 καλαμποκέλαιο)
2 νεροπότηρα βούτυρο (1/2 κιλό φυτίνη)
1 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 1/2 ποτήρι σταχτόνερο
2 ποτήρια κρασιού κονιάκ
2 κουταλάκια του γλυκού σόδα
2 πορτοκάλι ξύσμα
Γέμιση 1/1/2 κοπανισμένο καρύδι
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά κανέλα
1 κουταλιά γαρύφαλλο
Σιρόπι: 1 ποτήρι μέλι
1 ποτήρι ζάχαρη
1 3/4 νερό επί 3 για τα 4 κιλά μελομακάρονα!