Lifestyle

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: To θαύμα της ζωής – Περπατάει και οδηγάει ξανά [vid]

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: To θαύμα της ζωής – Περπατάει και οδηγάει ξανά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Konstantinos Aggelidis

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τα Χριστούγεννα του 2017, είχε μια σοβαρή σύγκρουση με τη μηχανή του. Το τροχαίο αυτό συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τον ίδιο από τότε να δίνει μεγάλη μάχη για να επανέλθει. Σήμερα έχει καταφέρει να σηκωθεί και πάλι στα πόδια του καταφέρνοντας να βγει νικητής από αυτή τη μεγάλη μάχη.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Σαν ένα μικρό θαύμα! Σε βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται να περπατάει και να οδηγεί αυτοκίνητο, πηγαίνοντας το γιο του στο σχολείο.. Η ανάρρωση του γνωστού παρουσιαστή προχωράει με σταθερά βήματα, και έχει πάντα δίπλα του τόσο τη σύζυγό του, όσο και το παιδί του.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Aggelidis (@konstantinosaggelidis)

Επέστρεψε στη…ζωή ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος σιγά σιγά γυρίζει στην καθημερινότητα υγιής. Σε βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται να περπατάει στα νότια προάστια και να οδηγεί αυτοκίνητο, πηγαίνοντας το γιο του στο σχολείο.

Το στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στο nassosblog.gr αποκαλύπτει την αξιοσημείωτη εξέλιξη που έχει σημειώσει.

Όπως φαίνεται, ο παρουσιαστής είναι πλήρως λειτουργικός και έχει αφήσει πίσω τον Γολγοθά που πέρασε, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύζυγο του, Εβελίνα Βαρσάμη και τον γιο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments