Αθλητισμός

Φουλ για δεξί μπακ ο ΠΑΟΚ [vid]

Φουλ για δεξί μπακ ο ΠΑΟΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Φουλάρει για δεξί μπακ ο ΠΑΟΚ καθώς αποτελεί προτεραιότητα των ασπρόμαυρων στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ήδη οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν πραγματοποιήσει μερικά ταξίδια, έχουν καταρτίσει λίστες και το επόμενο διάστημα αναμένεται να εξεταστούν οι υποψήφιοι από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. (SDNA)

*Δύο ποδοσφαιριστές έκαναν θετική εντύπωση τους Πειραιώτες από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Και οι δύο μάλιστα ήρθαν από τον πάγκο. Ο ένας είναι ο Νίκος Ζουγλής, με τον νεαρό να παίρνει θέση στο ματς και να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο δεύτερος είναι ο αριστερός μπακ Άλβαρες, που μπήκε αντί του Χουχούμη και ξεχώρισε με τις σέντρες ξυράφι που έβγαλε και οι οποίες δημιούργησαν καταστάσεις. (ΦΩΣ)

*Απογοητευτική ήταν η εικόνα του Όλα Σολμπάκεν για ακόμα ένα ματς. Ο Νορβηγός ούτε στην Τρίπολη κατάφερε να δικαιολογήσει τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι. Ο 25χρονος εξτρέμ δεν κάνει απλά χαμηλές πτήσεις, αλλά συνεχίζει να είναι απλή αναφορά στους αγώνες που ο προπονητής του τον επιλέγει για την αρχική ενδεκάδα. Στην Ιταλία υπήρξαν αναφορές ακόμα για το μέλλον του ενόψει Ιανουαρίου. Ο Σολμπάκεν έχει έρθει στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. (ΦΩΣ)

*Συνεχίζει να είναι στα… πιτς ο Νίκολας Φρέιρε και αυτό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό στο κέντρο της άμυνάς του. Οι Πειραιώτες αλλιώς τα υπολόγιζαν το περασμένο καλοκαίρι με τον Αργεντινό, ο οποίος εκτός του ότι ταλαιπωρείται συχνά από τραυματισμούς δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι είναι μια αξιόπιστη λύση. (ΦΩΣ)

*Κουίζ: ποια ομάδα της Super League παίζει να αλλάξει προπονητή εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος; (ΩΡΑ)

*Ο ΠΑΟΚ το βλέπει «ζεστά», ο Τάισον όπου σταθεί κι όπου βρεθεί υπογραμμίζει πως απολαμβάνει στον απόλυτο βαθμό τη ζωή του στον Δικέφαλο και στην Θεσσαλονίκη. Τι σημαίνει αυτό; Πως υπάρχει το υπόβαθρο για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Εξάλλου με τη φετινή του εικόνα, ο Βραζιλιάνος, ο οποίος στις 13 Ιανουαρίου του νέου έτους θα κλείσει τα 36, έχει αποδείξει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. (SDNA).

*Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες και στο θέμα του νέου συμβολαίου του Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό, καθώς πλησιάζει πλέον το ντιλ της παραμονής του Ιταλού. (SPORTDAY)

*Ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ του ο Λιβάι Γκαρσία προχθές κόντρα στη Λαμία, έδειξε πόσο πολύ το είχε ανάγκη. (SPORTDAY)

*Άλλη μια έρευνα για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δρομολογήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ο πρώτος που θα κληθεί να καταθέσει να πει τι γνωρίζει είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχει διαφθορά, αλλά τέτοιες έρευνες δεν οδήγησαν στην κάθαρση του ποδοσφαίρου μας. Την τελευταία εξαετία έγιναν και δύο μεγάλες δίκες ως προς τον αριθμό των κατηγορουμένων (Koriopolis και της «εγκληματικής οργάνωσης» που μετατράπηκε σε «συμμορία»), για το παρα-ποδόσφαιρο, και όλοι οι εμπλεκόμενοι επέστρεψαν πάλλευκοι στην ποδοσφαιρική οικογένεια. (LIVE SPORT)

*Ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει στόπερ τον Ιανουάριο είναι δεδομένο. Το έχει προαναγγείλει και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς, που συνήθως δεν βγάζει μιλιά για τέτοιου είδους θέματα. Το θέμα είναι ότι είναι πολύ πιθανό να πάει και για βασικό! Διότι έτσι όπως κυλούν τα πράγματα για τον Σέρβο, δεν μπορεί ποτέ να είναι… ήσυχος με τον ευπαθή Γεντβάι, που δεν έχει κάνει προετοιμασία. Ασφαλώς δεν θα έχει ασφαλές κριτήριο και για τον Πάλμερ-Μπράουν αν τελικά ο Αμερικανός επιστρέψει εντός του Νοεμβρίου και πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. (LIVE SPORT)

*Μάγκας στο επικοινωνιακό παιχνίδι ο Θόδωρος Καρυπίδης του Άρη! Έβγαλε «διαρροή» το Σάββατο ότι θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και οι παίκτες του Άρη… πετούσαν στον Βόλο. Η είδηση δόθηκε και την Κυριακή από κύκλους της ΠΑΕ, για να το… εμπεδώσουν. (LIVE SPORT)

*Λίγα 24ωρα μετά και το νέο άσχημο αποτέλεσμα στον ΟΦΗ, επικρατεί προβληματισμός, όχι τόσο για την ομολογουμένως φτωχή βαθμολογική συγκομιδή τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά κυρίως γιατί η ομάδα αδυνατεί να βρει λύσεις στα ίδια προβλήματα που την ταλαιπωρούν και δεν της επιτρέπουν να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Βάλντας Νταμπράουσκας εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ υπάρχει και η σιγουριά ότι μετά τη διακοπή ο ΟΦΗ θα επανέλθει στα υψηλά στάνταρ που βρισκόταν στην αρχή του πρωταθλήματος. (LIVE SPORT)

*Ο Ρέτσος είχε υποστεί μια σύσπαση στην πλάτη μετά το ματς με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και, αρχικά ήταν, να μην αγωνιστεί στην Τρίπολη. Ο Ρέτσος, όμως, ανήμερα του αγώνα ζήτησε από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αγωνιστεί στην ιδιαίτερη συζήτηση που είχαν στο ξενοδοχείο και έτσι ο Ισπανός τον χρησιμοποίησε και ο Έλληνας στόπερ ήταν ο κορυφαίος της Ερυθρόλευκης άμυνας. Και το θετικό για την πειραϊκή ομάδα ήταν ότι έβγαλε το παιχνίδι χωρίς περαιτέρω ενοχλήσεις. (LIVE SPORT)

*Στο Πανθεσσαλικό ο Μάντζιος έδωσε νέο ρόλο, αυτόν του επιτελικού μέσου, στον Νταρίντα, απ’ τον οποίο ο Άρης περιμένει διάρκεια για να εξελιχθεί και πάλι σε σημείο αναφοράς. (METROSPORT)

*Η εικόνα των Σολμπάκεν, Σκάρπα και Μπιέλ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή μέχρι σήμερα και ίσως ο Μαρτίνεθ να έπρεπε να ανοίξει περισσότερο το ροτέισον, δίνοντας ευκαιρίες στον Μπρίνιτς και τον Βρουσάι. Ο Κροάτης εξτρέμ αποκτήθηκε από τη Μάριμπορ το καλοκαίρι αντί 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά έχει μόλις 15 λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Επίσης ο Βρουσάι δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα και έπαιξε τελευταία φορά τον περασμένο Αύγουστο εναντίον της Τσουκαρίτσκι. Μετά τη διακοπή, πάντως, ετοιμάζονται να μπουν στο ροτέιρον ο Μπιανκόν και ο Ρίτσαρντς. (LIVE SPORT)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments