Διεθνή

IDF: Ανοιχτός για επτά ώρες ο ανθρωπιστικός διάδρομος στη Λωρίδα της Γάζας [vid]

IDF: Ανοιχτός για επτά ώρες ο ανθρωπιστικός διάδρομος στη Λωρίδα της Γάζας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO, Οι Ισραηλινές Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι η ανθρωπιστική παύση στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας θα συνεχιστεί και σήμερα για να επιτραπεί στους Παλαιστίνιους να απομακρυνθούν προς το νότο.

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι η ανθρωπιστική παύση στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας θα συνεχιστεί και σήμερα για να επιτραπεί στους Παλαιστίνιους να απομακρυνθούν προς το νότο.

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι η ανθρωπιστική παύση στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας θα συνεχιστεί και σήμερα για να επιτραπεί στους Παλαιστίνιους να απομακρυνθούν προς το νότο.

Ο αραβόφωνος εκπρόσωπος των IDF, αντισυνταγματάρχης Αβιχάι Αντράε, ανέφερε στην πλατφόρμα Χ ότι ο δρόμος Salah a-Din θα είναι ανοιχτός για την κίνηση προς το νότο για συνολικά επτά ώρες σήμερα, μεταξύ 9 π.μ. και 4 μ.μ.

Ο παραλιακός δρόμος στη βόρεια Γάζα θα είναι επίσης ανοιχτός για κυκλοφορία μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ., προκειμένου οι πολίτες να φτάσουν στο Salah a-Din.

Επιπλέον, τόνισε πως οι IDF θα κάνουν τακτικές παύσεις στις στρατιωτικές δραστηριότητες στις γειτονιές Daraj και Tuffah της πόλης της Γάζας μεταξύ 10 π.μ. και 2 μ.μ., έτσι ώστε οι Παλαιστίνιοι να μπορούν να φτάσουν στον ανθρωπιστικό διάδρομο για να φύγουν προς το νότο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments