Οικονομία

Παπαθανάσης: Θα γίνει πλήρης σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές [vid]

Παπαθανάσης: Θα γίνει πλήρης σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Πλήρη σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές σε όλες ανεξαρτήτως τις επιχειρήσεις, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Παπαθανάσης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Πλήρη σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές σε όλες ανεξαρτήτως τις επιχειρήσεις, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Παπαθανάσης

Πλήρη σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές σε όλες ανεξαρτήτως τις επιχειρήσεις, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Παπαθανάσης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Χαρακτήρισε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ζήτημα «φορολογικής δικαιοσύνης», το δε νέο φορολογικό νομοσχέδιο τίθεται σε δημόσια διαβούλευση, ενώ, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως «ό,τι λεφτά εισπράξει το δημόσιο μέσα από αυτή τη διαδικασία, δεν θα μείνουν στα ταμεία του κράτους. Θα γυρίσουν στην Παιδεία και την Υγεία».

Στο μεταξύ, ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε πως έκλεισε η 3η δόση προς την Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αναμένεται η εκταμίευση ενώ παράλληλα «τρέχουν» τα πάντα με κατεύθυνση την κατάθεση αιτήματος για την 4η δόση το πρώτο 3μηνο του 2024.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments