Trash

Ο Adam Driver έδωσε την τέλεια απάντηση σε κριτικό ταινίας

Ο Adam Driver έδωσε την τέλεια απάντηση σε κριτικό ταινίας

Πηγή Φωτογραφίας: Adam Driver as Flip Zimmerman | BlacKkKlansman Movie | Focus Features.com

Ο Driver δεν έχει ακόμη σχολιάσει το περιστατικό-αλλά ειλικρινά, τι άλλο υπάρχει να πούμε; Ίσως ο Driver έχει απλώς υιοθετήσει τη στάση του τελευταίου του χαρακτήρα, του Enzo Ferrari.

Ο Adam Driver είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας Ferrari. Παρευρισκόμενος, λοιπόν, στην προβολή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Camerimage στο Toruń της Πολωνίας, είχε μία δυσάρεστη αλληλεπίδραση με έναν θεατή, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί με τον ηθοποιό τις, όχι και πολύ θετικές, παρατηρήσεις του για την ταινία.

View this post on Instagram

A post shared by Adam Driver (@adamdriversource)

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A, ο θεατής επέκρινε τα γεμάτα δράση μοντάζ της Ferrari. “Τι γνώμη έχετε για [τις] σκηνές σύγκρουσης;” ρώτησε ο θεατής. “Φάνηκαν αρκετά σκληρές, δραστικές και πρέπει να πω ότι για μένα ήταν φτηνιάρικες. Τι πιστεύετε;” Χωρίς να χάσει λεπτό, ο Driver απάντησε: “Άντε γ****, δεν ξέρω. Επόμενη ερώτηση”. Το βίντεο τελειώνει εκεί, αλλά πριν το κλιπ πέσει στο μαύρο, ακούγεται το κοινό να γελάει.

Ο Driver δεν έχει ακόμη σχολιάσει το περιστατικό-αλλά ειλικρινά, τι άλλο υπάρχει να πούμε; Ίσως ο Driver έχει απλώς υιοθετήσει τη στάση του τελευταίου του χαρακτήρα, του Enzo Ferrari. Το Ferrari εξιστορεί τη ραγδαία άνοδο και πτώση της Ferrari, καθώς ποντάρει το μέλλον της εταιρείας του στον περιβόητο αγώνα Mille Miglia που διασχίζει την Ιταλία. Η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Michael Mann και όσο για τις “φτηνιάρικες” σκηνές σύγκρουσης; Θα πρέπει να δεις την ταινία στις 25 Δεκεμβρίου και να κρίνεις μόνος σου. Μόνο πρόσεχε, αν πρόκειται να την “πεις” στον Adam Driver, καλύτερα να το ξανασκεφτείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments