Αθλητισμός

Μπόγρης: «Εξεπλάγην με το στόρι του Γιαννακόπουλου» [vid]

Μπόγρης: «Εξεπλάγην με το στόρι του Γιαννακόπουλου» [vid]
Ο Γιώργος Μπόγρης τα… μάζεψε για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και σχολίασε το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στους «Betarades»:

«Με αυτό το στόρι που έχετε φαγωθεί όλοι σας και εγώ εξεπλάγην. Για τον Χουάντσο λέω πάντα τα καλύτερα και τι υπερπαίκτης είναι και θεωρώ ότι τον αδικεί ο τρόπος που αγωνιζόταν η ομάδα μέχρι πρόσφατα γενικά.

Το χιούμορ που έκανα ήταν ξεκάθαρα ότι τον τάυτισα με εμένα, όταν ήμουν στην Ισπανία και γύριζα Ελλάδα, ότι προφανώς για να μην είχε ενέργεια μπορεί να είχε βγει, όπως έκανα εγώ. Ήταν ένα χιούμορ που καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχω ιδέα τι έκανε.

Θεωρώ ότι παρεξηγήθηκα χωρίς λόγο. Αυτό επικοινωνήθηκε και το στόρι του Γιαννακόπουλου κατέβηκε. Έχω σεβασμό και για τον πρόεδρο και για την ομάδα. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν.

Στον Ρέμο δεν έχω πάει ποτέ στην ζωή μου, γιατί δεν μποροώ να τον ακούω. Αν είναι να κάνουμε κάτι, να το κάνουμε σωστά. Να πάμε σε κάτι λαϊκό – λαϊκό. Αυτά είναι γούστα! Αν αποφασίσω να πάω στο ελληνικό ρεπερτόριο, δεν θα αποφασίσω να πάω σε κάτι πολύ πιο βαρύ.

Όταν ήμουν μικρός, ήταν η Άννα Βίσση. Άμα είχα μια επιλογή να πάω σαν καλτ τύπος θα πήγαινα σε κάτι πιο γραφικό, θα πήγαινα στον Γιώργο Μαρίνη. Ή στον Βασίλη Καρρά, περαστικά στον άνθρωπο. Αν ήθελα να διαλέξω ένα mainstream ελληνικό μπουζούκι, θα πήγαινα στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο “Σ” που γράφει στο στόρι ο Γιαννακόπουλος (σ.σ. γέλιο). Νομίζω ότι αναφέρετε στο “πετάχτε τις φανέλες” στην περίοδο που είχαμε αποκλειστεί από το Μαρούσι, από την Παρτιζάν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments