Lifestyle

Η φράση που πλήγωσε την Καινούργιου: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Η φράση που πλήγωσε την Καινούργιου: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Kainourgiou

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Άδωνις», αποκάλυψε το "ανέκδοτο" που την είχε προσβάλει στο παρελθόν.

Με το θέμα της ημέρας, που δεν είναι άλλο από τη λέξη «χοντρή» που αφαίρεσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη από το τραγούδι «Άδωνις», ασχολήθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα του Super Κατερίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Σχολιάζοντας την κίνηση της τραγουδίστριας και τις δηλώσεις του δημιουργού του κομματιού, Σταμάτη Κραουνάκη, η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Alpha θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική της ιστορία, όταν σε ένα φιλικό τραπέζι ειπώθηκε σε βάρος της μία κακοπροαίρετη ατάκα για την εμφάνισή της.

«Εγώ δεν παρεξηγούμαι με τα ανέκδοτα για τις ξανθιές. Καλά εγώ δεν έχω παρεξηγηθεί και με άλλο πολύ χοντρό που μου έχουν κάνει. Αυτό, ας πούμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήμουν σε ένα τραπέζι, πολύ μεγάλη παρέα και ήμασταν σε εξωτερικό χώρο που είχε αυτές τις σόμπες από πάνω, τα μανιτάρια. Μας ρωτάει ο υπάλληλος: να δυναμώσω τις σόμπες; Και γυρνάει και του λέει ένας χιουμοριστικά: όχι, γιατί έχουμε και πλαστικά και θα λιώσουνε», περιέγραψε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Αυτό ήταν χοντράδα τώρα, κακοήθεια. Δεν ήταν ανέκδοτο», απάντησε σοκαρισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Με κοίταξε κάπως και κάποιοι από την παρέα γέλασαν, κάποιοι όχι. Εγώ δεν παρεξηγήθηκα αλλά κατάλαβες», κατέληξε στην ιστορία της η Κατερίνα Καινούργιου, προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments