Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο ΕΑΤ-ΕΣΑ [vid]

Στέφανος Κασσελάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο ΕΑΤ-ΕΣΑ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365097] ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 50η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΑΤ ΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με επικεφαλής τον Στέφανο Κασσελάκη τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου στο μνημείο του ΕΑΤ ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας.

Στεφάνι στη μνήμη του Πολυτεχνείου, στο μνημείο ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας, κατέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Το παρών έδωσαν βουλευτές και αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Μήνυμα του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλου για τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973 αποτελεί ορόσημο στη συλλογική μας μνήμη ως κορυφαία στιγμή του αγώνα για τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

Το Πολυτεχνείο Ζει και επιβεβαιώνει ότι ο αγώνας των φοιτητών και των πολιτών για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, απέναντι στη χούντα των συνταγματαρχών, ήταν επιτυχής.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά, τα διδάγματα και οι διεκδικήσεις του Πολυτεχνείου όχι μόνο παραμένουν επίκαιρα και αναλλοίωτα, αλλά εμπνέουν και καθοδηγούν κάθε δημοκράτη πολίτη.

Η ανάγκη και η διεκδίκηση για κράτος δικαίου και ισχυρή δημοκρατία επιβεβαιώνει την ανάγκη για μια σύγχρονη και δυνατή αριστερά.

Με παρακαταθήκη το ζωντανό μήνυμα του Νοέμβρη του 73’ είναι χρέος και ευθύνη όλων μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια δίκαιη κοινωνία.

Τιμή και δόξα σε όσους θυσιάστηκαν για την Ελληνική Δημοκρατία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments