Αθλητισμός

Κουλιεράκης: Στη λίστα των Ροσονέρι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ

Κουλιεράκης: Στη λίστα των Ροσονέρι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [364791] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Ιανουάριος πλησιάζει σιγά-σιγά και η Μίλαν θα κινηθεί για αμυντικό, με το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη να αναφέρεται ξανά.

Οι προπονητές και οι παίκτες των ομάδων περιμένουν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, την επιστροφή στη δράση. Οι διοικήσεις και οι οπαδοί, από την άλλη, περιμένουν και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να διορθώσουν λάθη του καλοκαιριού. Και ένα από αυτά που έκαναν οι Ροσονέρι, παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ δραστήριοι κάνοντας 10 μεταγραφές, ήταν η μη απόκτηση αμυντικού. Ετσι, είναι υποχρεωμένοι πλέον να αποκτήσουν κάποιον τον Ιανουάριο, χωρίς να παραβλέπουμε ότι σχεδιάζουν να κινηθούν και για επιθετικό. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, μας ενδιαφέρει ο αμυντικός, αφού ένας από τους στόχους είναι Ελληνας.

Το όνομα του Κουλιεράκη είχε γραφτεί και αρχές Νοεμβρίου, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι δεν είναι ο Νο1 στόχος. Σε αυτό, είναι η αλήθεια, δεν έχουν αλλάξει άποψη τα ιταλικά ΜΜΕ. Σήμερα (18/11), όμως, αναφέρουν ξανά το όνομα του 20χρονου στόπερ του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η Corriere dello Sport είναι αυτή που γράφει σχετικά, τονίζοντας ότι η διοίκηση της Μίλαν έχει γοητευθεί από τον Ελληνα αμυντικό. Οτι τον θεωρεί πολύ ταλαντούχο και πως αξίζει να επενδύσει σε αυτόν. Το θέμα, όμως, είναι αν είναι διατεθειμένοι οι Μιλανέζοι να δώσουν τον Ιανουάριο τα λεφτά που θέλει ο ΠΑΟΚ και τα οποία, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, είναι 15 εκατ. ευρώ. Ποσό που στο Μιλάνο θεωρούν λίγο υπερβολικό, τουλάχιστον για χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αλλιώς είναι τα μπάτζετ το καλοκαίρι, αλλιώς τον Ιανουάριο.

Σε άλλα ιταλικά Μέσα, σε ιστοσελίδες που ασχολούνται συνεχώς με μεταγραφικά θέματα, υποστηρίζουν ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ. Ποσό που θα είναι πιο εύκολο να δεχθούν να πληρώσουν οι Ροσονέρι, οι οποίοι πάντως δεν έχουν πάρει ακόμη την οριστική απόφασή τους. Ενα πράγμα μόνο είναι σίγουρο, βασικά, αυτή τη στιγμή: Ο Νο1 στόχος για την άμυνα, αλλά δεν είναι εύκολο για Ιανουάριο, είναι ο Λόιντ Κέλι της Μπόρνμουθ.

Πηγή: italians.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments