Αθλητισμός

Τι είδε στο «φιλικό» με την Κ19 ο Μάντζιος

Τι είδε στο «φιλικό» με την Κ19 ο Μάντζιος

Πηγή Φωτογραφίας: [364641] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Όπως και στην προηγούμενη διακοπή του Πρωταθλήματος, έτσι και τώρα, ο Άκης Μάντζιος επέλεξε να μην κάνει φιλικό παιχνίδι αλλά να… σπάσει τη ρουτίνα των προπονήσεων με ένα δίτερμα (σσ τρία 20άλεπτα) με την ομάδα Κάτω των 19 ετών, το οποίο έγινε χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ήταν μία καλή ευκαιρία για τον προπονητή του Άρη να δώσει αγωνιστικό ρυθμό μεταξύ άλλων σε κάποιους παίκτες που στο προηγούμενο (μεγάλο) διάστημα βρέθηκαν στα πιτς και πλέον είναι σε διαδικασία επανένταξης στο πλάνο του, όπως για παράδειγμα οι Ζαν Ζουλ και Κίκε Σαβέριο στους οποίους είναι αλήθεια ότι “εστίασε” λίγο περισσότερο. 

Το τελικό 5-2 υπέρ των “μεγάλων” είναι το τελευταίο που απασχόλησε στο ματς καθώς εκείνο που ενδιαφέρει τον Μάντζιο είναι ο βαθμός ετοιμότητας των παικτών του ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος και δη των απαιτητικών αγώνων που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και τους δύο διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες με την ΑΕΚ, για Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είναι προφανές ότι θα χρειαστεί να μπουν στο ροτέισον περισσότεροι ποδοσφαιριστές προκειμένου ο Αρης να βγάλει εις πέρας τις δύσκολες αποστολές που έχει και οι οποιες σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν και τους στόχους της φετινής σεζόν.

Στο χθεσινό δίτερμα, από τους “βασικούς” εκείνοι που πήραν χρόνο συμμετοχής ήταν μόνο οι Φαμπιάνο, Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ, μαζί με τους Φατόρε, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντες, Χριστοδουλόπουλο, Ζουλ και Σαβέριο από τους υπόλοιπους, ενώ με την πρώτη ομάδα έπαιξαν και οι Κράνιας, Αγοραστός και Σγούρος.

Ο Μάντζιος εστίασε περισσότερο σε Κίκε Σαβέριο και Ζουλ, τους δύο που ήταν για αρκετό καιρό τραυματίες και γι αυτό δεν είχε τη δυνατότητα το προηγούμενο διάστημα να κρίνει την παρουσία τους και τις δυνατότητές τους.

Ο Ζουλ φάνηκε και στο χρόνο συμμετοχής που πήρε στο Πανθεσσαλικό ότι δεν έχει βρει “πατήματα” κι ακόμη λειτουργεί υπό τον φόβο νέου τραυματισμού, ενώ ο Σαβέριο μετά από απουσία τριών μηνών είναι πλέον σε στάδιο ολικής επανένταξης.

Μάλιστα χθες ήταν αρκετά δραστήριος, είτε παίζοντας ως επιτελικός μέσος είτε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση κι αν αποκτήσει τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό, τότε σταδιακά μπορεί ν’ αποτελέσει μια εναλλακτική στο ροτέισον του προπονητή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Άρη είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και το υλικό της Κ19, από την οποία ανεβάζει συχνά ποδοσφαιριστές για προπονήσεις.

Πηγή: metrosport.gr//Γιώργος Στράντζαλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments