Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ρυθμούς Πολάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ρυθμούς Πολάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [364504] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Στο επίκεντρο της εσωκομματικής ζωής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε εκ νέου ο βουλευτής Χανίων.

Νέος γύρος αντιπαραθέσεων άνοιξε στον ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας στο επίκεντρο τον κ. Παύλο Πολάκη.

Οι αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση εν αναμονή των εξελίξεων σχετικά με την ομάδα Αχτσιόγλου και το αν θα παραμείνει ή όχι στο κόμμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η νέα παρέμβαση του Παύλου Πολάκη περιέπλεξε περισσότερο τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές κατά των διαφωνούντων λέγοντας ότι κάποιοι προσπαθούν «να τραυματίσουν την προοπτική της κυβερνώσας αριστεράς» αλλά και πως θα ασχοληθεί με τον «αντιλαϊκό και αντικοινωνικό βούρκο».

Με την τελευταία φράση αφήνει αιχμές στην αναφορά του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος τασσόμενος υπέρ της αποχώρησης από το κόμμα, στη συνεδρίαση της πανελλαδικής συνδιάσκεψης της ομάδας Αχτσιόγλου,  είπε πως «πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο».

«Με αυτόν τον αντιλαϊκό και αντικοινωνικό βούρκο πρέπει να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτό θα κριθεί» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, χρησιμοποιώντας αντικυβερνητική φρασεολογία και κατηγορίες κατά στελεχών της κυβέρνησης και του ιδίου του πρωθυπουργού με γενικόλογες εκφράσεις χωρίς εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία.

Παράλληλα  ο κ. Πολάκης στέλνει το μήνυμα προς όλους όσοι, όπως γράφει, προσπαθούν κάποιοι «να τραυματίσουν την προοπτική της κυβερνώσας αριστεράς».

Η τελευταία επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης κατά της Σία Αναγνωστοπούλου χρησιμοποιώντας προσωπικό υγειονομικό περιεχόμενο, που εμπίπτει στο ιατρικό απόρρητο, ξεσήκωσε όπως ήταν αναμενόμενο πολλές αντιδράσεις.

«Μετά την ΚΕ και σε ό,τι με αφορά και τις προσπάθειες ενότητας που έχω κάνει, υπάρχει πάρα πολύ αναβρασμός. Έχει χυθεί απίστευτη τοξικότητα, από όλες τις πλευρές, εκτός από την ομάδα Αχτσιόγλου. Η ομάδα αυτή έχει υποστεί του κόσμου τις επιθέσεις και κανείς δε βγήκε να πει κάτι.

Γι’ αυτό λέω ότι, δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, εγώ, ό,τι προσπάθεια να κάνω βγαίνει και μου πετάει ένα χτύπημα κάτω από τη μέση ο Πολάκης», συμπλήρωσε, εκτιμώντας ότι, «κανείς από την ηγεσία δεν έχει τη διάθεση να κάνει ένα βήμα για τους δεσμούς που έχουν διαρραγεί».

Ερωτηθείσα αν της τηλεφώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν το διέψευσε, είπε ωστόσο πως, «όταν υπάρχει δημόσια δήλωση κάποιου στελέχους, η απάντηση είναι δημόσια. Τα ιδιωτικά τηλέφωνα εμένα δεν μου λένε τίποτα. Θεωρώ ότι, είναι αρμοδιότητα του προέδρου να πάρει δημόσια θέση».

Έκανε εκ νέου λόγο για «χτύπημα τοξικότητας», σημειώνοντας πως, «δεν ξέρω πώς να εκλάβω όταν γίνεται ένα τέτοιο χτύπημα μία μέρα πριν από τη διάσκεψη».

Πρώτα υπήρξε επίθεση της κ. Αναγνωστοπούλου στον κ. Πολάκη, και μετά ήρθε η απάντηση, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, υποβαθμίζοντας τη χρήση προσωπικών ιατρικών δεδομένων στην επίθεση του τελευταίου.         Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας  ανέφερε αρχικά ότι «δεν βοηθάει, αλλά δεν έχει παίξει ρόλο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο δίμηνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε επίθεση της κ. Αναγνωστοπούλου στον κ. Πολάκη, αν θέλουμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και ήρθε η απάντηση. Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε θέμα υγείας. Ήταν δημοσιοποιημένα στοιχεία, δεν υπήρχε κανένα ιατρικό απόρρητο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments