Πολιτική

Βουλή: Με 16 βουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ εντός της αίθουσας – Απουσιάζει η ομάδα Αχτσιόγλου [pic]

Βουλή: Με 16 βουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ εντός της αίθουσας – Απουσιάζει η ομάδα Αχτσιόγλου [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την ενημέρωση για την υλοποίηση των πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης σχετικά με την ανασυγκρότηση των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Με 16 βουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ εντός της αίθουσας - Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η απουσία της ομάδας Αχτσιόγλου

Απουσία καταγράφει η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, στη συζήτηση για τα μέτρα ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και του Έβρου.Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλάει στο βήμα της Βουλής έχοντας παρόντες στα έδρανα μόνο 15 βουλευτές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει εντός της αίθουσας -συνολικά- 16 βουλευτές, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και μάλλον, δείγμα της στάσης πριν την αναμενόμενη έξοδο από το κόμμα της Κουμουνδούρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments