Πολιτική

Άδωνις: Ορθάνοιχτες οι πόρτες του Υπουργείου Εργασίας στους συνταξιούχους [vid]

Άδωνις: Ορθάνοιχτες οι πόρτες του Υπουργείου Εργασίας στους συνταξιούχους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Οι συνταξιούχοι έχουν την ηλικία των γονιών μας

«Οι πόρτες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης θα είναι πάντοτε ορθάνοικτες στους συνταξιούχους για όσο χρόνο θα είμαι υπουργός», τονίζει, σε σημερινή δήλωσή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη χθεσινή αυτοπρόσωπη υποδοχή συνταξιούχων στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας.

«Σέβομαι τους συνταξιούχους γιατί οι συνταξιούχοι είναι οι γονείς μας, έχουν την ηλικία των γονέων μας», ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Το Υπουργείο Εργασίας δεν είναι δικό μου, λειτουργεί για τους συνταξιούχους», λέει ο Άδωνις αναφορικά με τη χθεσινή υποδοχή των συνταξιούχων που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας.

«Ζήτησα από τους αστυνομικούς να με ειδοποιήσουν όταν φθάσουν οι συνταξιούχοι στο Υπουργείο για να κατεβώ να τους υποδεχθώ. Κάλεσα τον κ. Πάνο Τσακλόγλου και κατεβήκαμε στην είσοδο».

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όσο εγώ θα είμαι υπουργός, οι πόρτες του Υπουργείου Εργασίας θα είναι πάντοτε ορθάνοικτες για τους συνταξιούχους αυτής της χώρας. Για μένα είναι ζήτημα σεβασμού στους πατεράδες και τις μανάδες μας, στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Εμείς εργαζόμαστε στου Υπουργείο Εργασίας για τους συνταξιούχους, για αυτούς τους ανθρώπους. Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση, διήρκεσε πολλή ώρα και έγινε μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments