Πολιτική

Ηλιόπουλος: «Υπάρχει κενό στην αντιπολίτευση που ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ μπορούν να καλύψουν»

Ηλιόπουλος: «Υπάρχει κενό στην αντιπολίτευση που ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ μπορούν να καλύψουν»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Για τη σελίδα που ανοίγεται με τη δημιουργία νέου κόμματος από πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο ανεξάρτητος βουλευτής Νάσος Ηλιόπουλος.

“Όποιος πάει να εκφράσει μία διαφωνία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζεται ως εσωτερικός εχθρός ή πέμπτη φάλαγγα”, ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος

Για τη σελίδα που ανοίγεται με τη δημιουργία νέου κόμματος από πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο ανεξάρτητος βουλευτής Νάσος Ηλιόπουλος.

Αναφερόμενος στους λόγους της αποχώρησής του, ανέφερε πως η απόφαση δεν ήταν εύκολη: «Σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Δεν είναι εύκολο να φύγεις από έναν χώρο που τον έχεις υπηρετήσει για πάνω από 20 χρόνια, αισθάνομαι ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος για μία σειρά από λόγους: πρώτα από όλα για λόγους πολιτικής αναξιοπιστίας και διαφωνίας. Δηλαδή, μία καινούρια ηγεσία η οποία μέσα σε 20 μέρες έλεγε τρία διαφορετικά πράγματα για κάποια βασικά ζητήματα. Υπενθυμίζω την τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη στον ΣΕΒ, την εντελώς διαφορετική στον Economist και την τρίτη διαφορετική σε συνέντευξή του στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο για πολύ κομβικά ζητήματα», είπε αρχικά.

«Ένα δεύτερο είναι η βίαιη «συντηρητικοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ σε πολύ κεντρικά ζητήματα αλλά και το τρίτο και κρίσιμο, η λογική του «εσωτερικού εχθρού». Δηλαδή όποιος πάει να εκφράσει μία διαφωνία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζεται ως εσωτερικός εχθρός ή πέμπτη φάλαγγα. Έχουν βγει ήδη 4 δημοσκοπήσεις και εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα. υπάρχει κενό στην αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή, μία φθορά και απαξίωση, το ΠΑΣΟΚ είναι καθηλωμένο και δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα, και υπάρχει ένα πραγματικό κενό στην αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η κίνηση που κάνουμε είναι κίνηση ευθύνης, είναι φιλόδοξος στόχος αλλά θεωρούμε ότι αυτό χρειάζεται αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε ο κ. Ηλιόπουλος αναφορικά με τους λόγους αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments