Trash

Η πρώτη “μεγάλη” σειρά μετά την απεργία για Steven Spielberg και Martin Scorsese

Η πρώτη “μεγάλη” σειρά μετά την απεργία για Steven Spielberg και Martin Scorsese

Πηγή Φωτογραφίας: accioncine.es

Μια νέα σειρά, βασισμένη σε παλιά αγαπημένη ταινία του 1991.

Ο Martin Scorsese ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον Steven Spielberg σε μια νέα σειρά, που θα βασίζεται στο Cape Fear, την cult ταινία του 1991. Στην ταινία εκείνη πρωταγωνιστούσαν ο Nick Nolte και ο Robert De Niro ενώ η σκηνοθεσία ήταν του Martin Scorsese και ο Steven Spielberg ήταν εκτελεστικός παραγωγός, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομά του. Αυτή η ταινία του 1991 ήταν remake του The Cape of Fear του 1962, με τους Gregory Peck και Robert Mitchum.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη κανένα τηλεοπτικό δίκτυο που να σχετίζεται με το πρότζεκτ, αλλά σύμφωνα με το IndieWire δεν θα λείψουν οι προσφορές, σε σημείο που η σειρά Cape Fear θα είναι η πρώτη “μεγάλη” σειρά προς πλειστηριασμό, μετά το τέλος της απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Spielberg (@steven_spielberg__)

Ως δημιουργό βρίσκουμε τον Nick Antosca και αναπτύσσει τη σειρά για τη UCP (τμήμα της Universal Studio Group) και την Amblin Television. Ο Antosca είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Alex Hedlund, Darryl Frank, Justin Falvey και το δίδυμο Scorsese – Spielberg.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments