Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για Αραούχο – Τι έδειξε η μαγνητική για τον Κάλενς

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για Αραούχο – Τι έδειξε η μαγνητική για τον Κάλενς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ανεβάζει «στροφές» ο Σέρχιο Αραούχο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπράιτον (30/11, 19:45, MC Novasports.gr). Μαγνητική ο Αλεξάντερ Κάλενς και αναμονή για τα αποτελέσματα.

Ανεβάζει «στροφές» ο Σέρχιο Αραούχο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπράιτον
Ανεβάζει «στροφές» ο Σέρχιο Αραούχο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπράιτον (30/11, 19:45, MC Novasports.gr). Μαγνητική ο Αλεξάντερ Κάλενς και αναμονή για τα αποτελέσματα.

Η ΑΕΚ «έφυγε» με το «διπλό» από τα Γιάννενα, καθώς επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η «Ένωση» αρχίζει την προετοιμασία για το σπουδαίο παιχνίδι της Πέμπτης (30/11, 19:45, MC Novasports.gr) με την Μπράιτον , στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Europa League.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (27/11) ο Σέρχιο Αραούχο ανέβασε ρυθμούς για την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Άγγλους. Ο Ματίας Αλμέιδα θα κρίνει τις επόμενες μέρες αν θα βρεθεί στην αποστολή.

Αντίθετα ο Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ θα υποβληθεί σε μαγνητική. Θυμίζουμε ότι ο Περουβιανός στόπερ δεν υπόλογίζει κόντρα στην Μπράιτον, καθώς είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Τέλος δύσκολα θα μπουν στην αποστολή οι Γενς Γιόνσον και Λιβάι Γκρασία, ίσως είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Άρη στην «Αγιά Σοφιά» την ερχόμενη Δευτέρα (04/12, 21:00, MC Novasports.gr).

Πηγή: novasports.gr//Αντωνία Μαθιουδάκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments