Lifestyle

Πλεύρης: «Οι ομοφυλόφιλοι έχουν ψυχοσωματική ανωμαλία»

Πλεύρης: «Οι ομοφυλόφιλοι έχουν ψυχοσωματική ανωμαλία»

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR/ fthis.gr

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου για τους ομοφυλόφιλους και το σχόλιο περί... ψυχοσωματικής ανωμαλίας.

Η Τζώρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παραβρέθηκαν σε φιλανθρωπικό gala στο κέντρο της Αθήνας, όπου και τους απαθανάτισαν οι φωτογράφοι που ήταν εκεί.

Ντυμένη στα μπλε, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» συνόδευσε τον 83χρονο νομικό και μέλλοντα σύζυγό της στην εκδήλωση και πόζαρε χαμογελαστή, καθισμένη στο τραπέζι δίπλα του. Μάλιστα, δεν δίστασε να του δώσει και ένα φιλί, την ώρα που τους φωτογράφιζαν.

View this post on Instagram

A post shared by Nektarios Skamnakis (@nektarios_skamnakis)

Πρόσφατα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και όπως είπε, έχει κάνει πρόταση γάμου στη 49χρονη σύντροφό του, εδώ και καιρό.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» δήλωσε συγκεκριμένα, στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

Σε πρόσφατη αναφορά του και πάλι στην πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, είχε δηλώσει «ερωτευμένος», τονίζοντας μάλιστα στους ρεπόρτερ «δεν το βλέπετε; Έγινα πάλι 25 ετών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments