Ζώδια

Ζώδια Εβδομάδας 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια Εβδομάδας 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Δευτέρα σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Καταβάλλεις προσπάθεια για τα θέλω σου. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Δευτέρα σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μάλιστα την Δευτέρα μέχρι την Τρίτη η Σελήνη φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Είσαι σε μια πολύ πιεστική περίοδο στα προσωπικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Απριλίου. Όμως ο Άρης αναζωπυρώνει το πάθος στα ερωτικά! Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς με άνεση να ρυθμίσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ακόμη και αν έχεις ταλαιπωρηθεί στα οικονομικά, έχεις δίπλα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν έμπρακτα ενισχύοντας το πορτοφόλι σου. Από την Παρασκευή και μετά όμως με το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω ασχολείσαι με εκκρεμότητες πρακτικής φύσης.

ΤΑΥΡΟΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Τα οικονομικά έχουν εξελίξεις, ενώ οι άλλοι έχουν απαντήσεις. Η πανσέληνος της Δευτέρας φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες. Με την είσοδο του Ερμή όμως από την Παρασκευή στον Αιγόκερω μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ευκολότερα στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η Αφροδίτη δέχεται δύσκολη όψη από τον Πλούτωνα φέρνοντας λάθος μηνύματα -μέχρι το τέλος της εβδομάδας- με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η πανσέληνος αυτή φέρνει επίσης κάποια ερωτηματικά για τα οικονομικά σου, καθώς αγχώνεσαι αρκετά προσπαθώντας να ευοδωθούν τα βήματα που ετοιμάζεις, τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Προσοχή στις υπερβολές! Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου την Δευτέρα, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Μαΐου, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς… Στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος απέναντί σου σε «τανγκό» με τον Άρη φέρνει αναστάτωση σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στον Αιγόκερω δίνεις περισσότερο βάση στα οικονομικά σου και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, γενικότερα όμως αν περιορίσεις τα περιττά έξοδα, οι δυνατότητες είναι αρκετές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Αγχώνεσαι με υποχρεώσεις. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση, τόσο στο σπίτι όσο γενικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Δευτέρα στους Διδύμους δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη. Έτσι, μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω την Παρασκευή παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με την καρδιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά. Επίσης, τα δημιουργικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν. Το πιο βοηθητικό διάστημα πάντως για το πορτοφόλι σου μέσα στην εβδομάδα είναι το σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Εντείνεις τους κόπους για να πετύχεις στόχους. Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον πιθανώς και για θέματα καθημερινότητας, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Την Δευτέρα πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος. Στο ξεκίνημα της η Σελήνη από την Δευτέρα ως την Τρίτη σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα σε ωθεί νέα σχέδια, ενώ δίνει ώθηση και στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Οι χειρισμοί που κάνεις στα οικονομικά έχουν ερωτηματικά και είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις. Επίσης, με την είσοδο του Ερμή την Παρασκευή στον Αιγόκερω, μπορείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Με το βλέμμα στις φιλοδοξίες σου! Την Δευτέρα με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου (που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στα τέλη Αυγούστου) έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας, οι φιλοδοξίες σου πάντως υλοποιούνται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα ενώ τις μέρες Παρασκευή και Σάββατο επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Από την Παρασκευή πάντως η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον Αιγόκερω σε βοηθά με καλές ιδέες και νέα δημιουργικά πλάνα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου και τονίζει τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά στις σχέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα, πρόσεχε όμως στο ξεκίνημα της εβδομάδας απρόοπτες καταστάσεις σχετικά με τα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Άλλαξε πεποιθήσεις! Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος της Δευτέρας σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη και αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσηλωμένος σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Είσαι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος με πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά, ακόμη και αν έχεις κάποια παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα. Τέλος, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω από την Παρασκευή σε κάνει πιο εσωστρεφή και σκέφτεσαι τα παλιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Από στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Σελήνη στους Διδύμους από την Δευτέρα ως την Τρίτη δείχνει για σένα πως γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός και πετυχαίνεις πολλά χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Προβληματίζεσαι με οφειλές! Νιώθεις ότι είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και πρώτο σου μέλημα είναι να σταθεροποιήσεις τα πράγματα, ώστε ξεκινώντας από μια καλή βάση, να πας παρακάτω. Την Δευτέρα έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά θέματα σταθερότητας μιας σχέσης. Τέλος, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω από την Παρασκευή σε γεμίζει με νέες ιδέες και οξυδέρκεια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η πανσέληνος αυτή φέρνει και ζητήματα οφειλών ή οικονομικών υποθέσεων, ενώ θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο να μην παρασυρθείς σε σπατάλες. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Σελήνη στους Διδύμους δείχνει πως κάνεις συμφωνίες και επαφές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αρκεί να κινηθείς σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Οι άλλοι αυξάνουν τις απαιτήσεις που έχουν από σένα. Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Ένα θετικό νέο όμως είναι πως ο Άρης στο ζώδιό σου φωτίζει δυναμικές πλευρές σου, αρκεί να μην σε κυριεύσει το… πείσμα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Την Δευτέρα πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, η περίοδος αυτή όμως δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Προσπαθείς να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ δίνεις περισσότερο βάση σε οικονομικές υποχρεώσεις ή γενικότερα με οικονομικές υποθέσεις που σε αφορούν άμεσα, όπως δείχνει και η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω από την Παρασκευή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Ερωτηματικά στα αισθηματικά, οι φίλοι όμως δίνουν λύσεις. Η πανσέληνος της Δευτέρας στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ από την Παρασκευή υποδέχεσαι τον Ερμή στο ζώδιό σου που όχι μόνο αποκαλύπτει το παρασκήνιο της περασμένης περιόδου, αλλά σε κάνει και πιο οξυδερκή αλλά και επικοινωνιακό!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Άλλωστε, Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι πιο εντατικά με τα προσωπικά σου, πρόσεξε όμως κάποιες επιπολαιότητες το σαββατοκύριακο και μην παρασύρεσαι σε βιασύνες, με την σκληρή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου και ενδεχομένως να υπάρχει μια αναστάτωση καθώς είναι πιθανό να επωμιστείς ευθύνες τρίτων, μαζί με τις δικές σου. Την Δευτέρα όμως μπορείς να βρεις λύσεις πάνω σε οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Κορυφώνονται εξελίξεις σε προσωπικά. Η πανσέληνος την Δευτέρα σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Πάντως, από την Παρασκευή με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω θα πρέπει να προσέχεις το παρασκήνιο και να μην μοιράζεσαι όσα ετοιμάζεις να κάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, από την Τρίτη ως και την Παρασκευή το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου, σε μια περίοδο πιο… ηλεκτρισμένη, η Αφροδίτη πάντως από τον Ζυγό, θα κάνει το θαύμα της!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Στο ξεκίνημα της εβδομάδα φρόντισε να είσαι συνεπής στις επαφές σου με τον νόμο, αλλά και γενικότερα με όσα έχεις αναλάβει, ενώ στο ξεκίνημα της από την Δευτέρα μέχρι την Τρίτη με την Σελήνη σε μια πιο φιλική θέση για σένα και τους στόχους που θέτεις, είσαι πιο επικοινωνιακός. Επίσης, κλείνεις ευκολότερα συμφωνίες με προϊστάμενους και εργοδότες.

ΙΧΘΥΕΣ, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023 Το σπίτι και η οικογένεια παίζουν ρόλο! Η εβδομάδα αυτή «γεμίζει» με περίεργους οιωνούς καθώς δεν αποκλείεται να «τυφλώνεσαι» από τον εγωισμό, ενώ η πανσέληνος της Δευτέρας εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Γενικότερα έχεις περάσει σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο για τα προσωπικά, όχι τόσο ως προς κάποια άτομα, όσο για το πώς εσύ βλέπεις τις καταστάσεις πλέον. Πρόσεχε όμως να μην μπλέκεις τις φιλίες σου με τον έρωτα! Παράλληλα, οι Παρασκευή και Σάββατο σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Έχεις περισσότερες συζητήσεις και κινητικότητα με πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου. Από την Παρασκευή με τον Ερμή στον Αιγόκερω έχεις σημαντικές πληροφορίες χάρη σε φίλους ή ομάδες!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments