Αθλητισμός

Έρχεται με εντολή Μαρινάκη για να κλείσει τον νέο Φορτούνη!

Έρχεται με εντολή Μαρινάκη για να κλείσει τον νέο Φορτούνη!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσθέτει στο κλαμπ τον Πέδρο Άλβες που προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσθέτει στο κλαμπ τον Πέδρο Άλβες που προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσθέτει στο κλαμπ τον Πέδρο Άλβες που προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ο Άλβες προφανώς και ήρθε προκειμένου να ασχολείται με τα της καθημερινότητας που πλέον δεν μπορεί ο Κορδόν λόγω του προσωπικού του ζητήματος. Να κάνει δηλαδή ο Πορτογάλος τα ταξίδια του, τις επαφές του με τους ατζέντηδες και τις ομάδες, να είναι γενικά alert.

Σύμφωνα με tweet του, ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Εστορίλ Πέδρο Άλβες βρίσκεται στα πρόθυρα συμφωνίας με τους Πειραιώτες και ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετά την εξαιρετική του δουλειά στον πορτογαλικό σύλλογο (από το 2018 μέχρι τον Ιούλη του 2023).

Σε αυτή τη φάση από τη στιγμή που θα κλείσει και το deal του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Ρίο Άβε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα έχει 3 ομάδες: Ολυμπιακό, Φόρεστ και Ρίο Άβε. Άρα και ανάγκη για περισσότερα στελέχη. Και άρα ένα πιο ευρύ οργανόγραμμα.

Ο δε Αντόνιο Κορδόν – που όταν έκλεισε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό υπήρχε και η παράμετρος της Νότιγχαμ Φόρεστ για εκείνον – το τελευταίο διάστημα είναι αναγκασμένος να πηγαινοέρχεται στην Ισπανία επειδή έχει σημαντικά προσωπικά ζητήματα. Με τα τωρινά δεδομένα ο Πέδρο Άλβες αναμένεται να αναλάβει έναν επιτελικό ρόλο τεχνικού διευθυντή με τον Αντόνιο Κορδόν να παραμένει σε έναν ρόλο επικεφαλής ή συντονιστή. Και παράλληλα ο Αντόνιο Κορδόν – που ήταν κανονικότατα στο γήπεδο Καραϊσκάκη το Σάββατο για το ματς με τον Παναιτωλικό – να αναμένεται να έχει ρόλο και σε αυτές τις 3 ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments