Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στην Βιγιαρεάλ [vid]

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στην Βιγιαρεάλ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fans of Panathinaikos during the UEFA Europa League groupe F match between Stade Rennais Football Club and Panathinaikos Athlitikos Omilos at Roazhon Park on November 9, 2023 in Rennes, France. (Photo by Anthony Dibon/Icon Sport)

Ο Παναθηναϊκός ήδη από χθες έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε την Κυριακή από τον Άρη με 2-0. Οι πράσινοι μετά την ήττα αυτή έχουν στρέψει από την Δευτέρα κιόλας την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το τριφύλλι έχει συνεχόμενα ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς και γι αυτό θα πρέπει να αφήνει πίσω του γρήγορα την προηγούμενη αναμέτρηση.

Οι πράσινοι θέλουν θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη πρώτον για να τονίσουν το ηθικό τους και δεύτερον για να εξασφαλίσουν ότι θα συνεχίζουν να παίζουν και τη νέα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει αυτά τα δυο χρόνια ότι ξέρει να αντιδρά σωστά μετά από αρνητικά αποτέλεσμα και αυτό θέλει να κάνει αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης.

Με πίστη και πάθος ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ισπανία με μοναδικό στόχο να επιστρέφει πίσω με το τρίποντο που όχι μόνο θα εξασφαλίσει την πρόκριση στο Κονφερενς αλλά θα μπει και δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments