Ελλάδα

Ξεσπά ο θείος του 39χρονου Μιχάλη που συγκρούστηκε θανατηφόρα με ταύρο στη Μύκονο: Έγινε κομμάτια

Ξεσπά ο θείος του 39χρονου Μιχάλη που συγκρούστηκε θανατηφόρα με ταύρο στη Μύκονο: Έγινε κομμάτια

Πηγή Φωτογραφίας: thessnews.gr, «Είναι σημείο αυτό μες τον περιφερειακό τον δρόμο να έχεις δέκα ζώα; Χωρίς περίφραξη;», διερωτήθηκε και σημείωσε ότι «σ΄ αυτό το σημείο έχει άλλα δύο εκκλησάκια. Μάλλον χαμένες ψυχές».

Ξέσπασε ο θείος του 39χρονου οδηγού μηχανής που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο νησί της Μυκόνου, καθώς συγκρούστηκε με ταύρο που ξεπρόβαλε στη μέση του δρόμου από κοπάδι που κυκλοφορούσε στη περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Tlive» για το τροχαίο που έγινε στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Άνω Μεράς και είπε πως ο ανιψιός του «πήγε σε μια επίσκεψη, σε μια γιορτή και γύρναγε σπίτι του. Οι συγκεκριμένες αγελάδες, υπάρχουν και πολλά άλλα ζώα που φεύγουν από τα χωράφια γιατί δεν υπάρχει περίφραξη, χαζεύουν μες τη μέση του δρόμου. Μάλλον αυτός που είναι υπεύθυνος για να ταΐσει τα ζώα άφησε ανοιχτές τις πόρτες… οι οποίες δεν είναι πόρτες, είναι ντιβάνια και τα έχουν βάλει στον δρόμο, εκεί στον φράχτη και βγήκαν τα ζώα και τράκαρε το παιδί, το έκανε κομμάτια» σύμφωνα με το diaforetiko.gr

«Το τραύμα ήταν διαμπερές. Δεν αφήσαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

«Είναι σημείο αυτό μες τον περιφερειακό τον δρόμο να έχεις δέκα ζώα; Χωρίς περίφραξη;», διερωτήθηκε και σημείωσε ότι «σ΄ αυτό το σημείο έχει άλλα δύο εκκλησάκια. Μάλλον χαμένες ψυχές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments