Πολιτική

Άδωνις: Η αφαίρεση των Γλυπτών από τον Έλγιν ήταν μία πράξη ληστείας

Άδωνις: Η αφαίρεση των Γλυπτών από τον Έλγιν ήταν μία πράξη ληστείας

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ EUROKNISSI)

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει αυτή τη στιγμή όλους τους Έλληνες", υπογραμμίζει ο υπουργός Εργασίας.

Στο πλευρό του Έλληνα πρωθυπουργού ίσταται ο Άδωνις Γεωργιάδης, την ώρα κατά την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει μάχη για να επιστρέψουν τα Γλυπτά στον Παρθενώνα.

Την ίδια στιγμή, ως πράξη ληστείας χαρακτηρίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης την αφαίρεση των Γλυπτών από τον Παρθενώνα και μάλιστα, σε μια εποχή δύσκολη για την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Άδωνις σημειώνει σε ανάρτησή του πως “η επιστροφή των Γλυπτών αποτελεί αίτημα όλης της Ανθρωπότητας, καθώς η Ακρόπολη αποτελεί Παγκόσμιο Σύμβολο Πολιτισμού. Η αφαίρεση τους από τον Έλγιν ήταν μία πράξη ληστείας, εκμεταλλευόμενη τότε την δεινή θέση στην οποία βρισκόταν ο Ελληνικός Λαός και ένα πολιτισμένο Έθνος όπως το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να υποκρίνεται ότι δεν το αντιλαμβάνεται.

Ο Kυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει αυτή την στιγμή όλους τους Έλληνες και όλους τους Πολιτισμένους ανθρώπους στην μάχη που δίνει για να επανενωθεί το Μνημείο και πάρα πολλοί άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζουν αυτό το Δίκαιο αίτημα. Στο τέλος το Δίκαιο θα επικρατήσει. Εύγε στον Πρωθυπουργό για την σθεναρή του στάση μας έδωσε υπερηφάνεια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments