Αθλητισμός

Arsenal: Έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λανς με 6-0 [vid]

Arsenal: Έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λανς με 6-0 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram arsenal, Η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λανς και μετά το ιστορικό 5-0 του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχε ακόμη ένα γκολ

Η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λανς και μετά το ιστορικό 5-0 του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχε ακόμη ένα γκολ

Η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λανς και μετά το ιστορικό 5-0 του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχε ακόμη ένα γκολ για το τελικό 6-0.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal (@arsenal)

Εξι διαφορετικούς σκόρερ είχαν οι «κανονιέρηδες»… Χάβερτζ στο 13′, Γκαμπριέλ Χεζούς στο 21′, Σακά στο 23′, Μαρτινέλι στο 27′ Έγκεγκαρντ στο 45+1′ και το κερασάκι στην τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο στο 86′. Αυτή η νίκη της Άρσεναλ έδωσε την πρόκριση και στην Αϊντχόφεν, που πέτυχε νωρίτερα σπουδαίο διπλό στη Σεβίλλη με 3-2.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal (@arsenal)

Τρομακτικό ήταν το πρώτο ημίχρονο για το «συγκρότημα» του Μικέλ Αρτέτα. Μέσα σε 14 λεπτά, από το 13’ μέχρι το 27’ σημείωσε τέσσερα τέρματα και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια. Ο Κάι Χάβερτς άνοιξε το σκορ στο Λονδίνο και οκτώ λεπτά αργότερα (21’) ο Ζεσούς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Σάκα στο 23’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 27’ ο Μαρτινέλι ολοκλήρωσε την… καταιγίδα για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Όντεγκααρντ διαμόρφωσε το 5-0 και στο 86’ ο Ζορζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, «έγραψε» το τελικό 6-0, σε μία ονειρική βραδιά για την Άρσεναλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments