Trash

Jennifer Lopez: Στη δημοσιότητα το χειρόγραφο σημείωμα που της είχε αφήσει ο Ben Affleck όταν γνωρίστηκαν

Jennifer Lopez: Στη δημοσιότητα το χειρόγραφο σημείωμα που της είχε αφήσει ο Ben Affleck όταν γνωρίστηκαν

Πηγή Φωτογραφίας: TWITER/JLO_House @JLO_House

Το απόσπασμα που συνυπογράφει ο σύζυγός της, Ben Affleck, προσφέρει μια σύντομη ματιά σε ένα γράμμα που φέρεται να έγραψε ο ηθοποιός στη νυν σύζυγό του το 2002.

Η Jennifer Lopez επιστρέφει ανανεωμένη προκειμένου να μας θυμίσει ότι… “This Is Her… Now” παρουσιάζοντας τη νέα εκδοχή ενός εαυτού που άλλαξε αρκετά μέσα στα 21 χρόνια που έχουν προηγηθεί από την κυκλοφορία του μουσικού της άλμπουμ “This Is Me”.

View this post on Instagram

A post shared by 🇧🇷 Regiane Rodrigues 🇧🇷 (@re_jlo)

Η Λατίνα σούπερ σταρ έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο μέρος του πρώτου επίσημου τρέιλερ για το επερχόμενο άλμπουμ της, This Is Me… Now: The Film και οι θαυμαστές έχουν ξετρελαθεί με ένα συγκεκριμένο μέρος του κλιπ που φαίνεται να περιλαμβάνει ένα συναισθηματικό γράμμα.

Το απόσπασμα που συνυπογράφει ο σύζυγός της, Ben Affleck, προσφέρει μια σύντομη ματιά σε ένα γράμμα που φέρεται να έγραψε ο ηθοποιός στη νυν σύζυγό του το 2002. “Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά εσύ είσαι γλυκιά”, αναφέρει το σημείωμα. “Ευχαριστώ για το δώρο. Ελπίζω να σου αρέσουν τα λουλούδια. Μου είπες ότι ποτέ δεν μπορείς να έχεις αρκετά. Σε πιστεύω”.

Με ημερομηνία 24 Δεκεμβρίου 2002 και υπογραφή με ένα απλό “Β”, το γράμμα, το οποίο καίγεται στο τρέιλερ μαζί με άλλα, πιστεύεται ότι είναι αντίγραφο ενός πραγματικού σημειώματος που έδωσε ο Affleck στην Lopez όταν πρωτοσυναντήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Το τρέιλερ δείχνει την σούπερ σταρ, μούσκεμα από τη βροχή, να κάθεται μπροστά σε ένα τζάκι και να κλαίει πάνω από ένα κουτί με γράμματα, πριν ένα μοντάζ με κινηματογραφικά χορευτικά νούμερα κάνει την εμφάνισή του επί της οθόνης. “Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, όταν κάποιος με ρωτούσε τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω, η απάντησή μου ήταν πάντα: ερωτευμένη”, εκμυστηρεύεται η τραγουδίστρια σε ένα voice-over.

View this post on Instagram

A post shared by Rosy 💖 (@jennifer_jilo)

Το νέο project της Jennifer Lopez θα προβληθεί στο Prime Video στις 16 Φεβρουαρίου 2024, και πρόκειται να εμβαθύνει στην ιστορική ερωτική ζωή της τραγουδίστριας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments