Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να διατηρήσει το αήττητο [vid]

Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να διατηρήσει το αήττητο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Panathinaikos Athens team during the Turkish Airlines EuroLeague, match played between FC Barcelona and Panathinaikos Athens at Palau Blaugrana on November 03, 2023 in Barcelona, Spain.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Καρδίτσα (17:15, ΕΡΤ 3) για την 9η αγωνιστική και έχοντας για πρώτη φορά στην Basket League τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να διατηρήσει το αήττητο.

Οι «πράσινοι» μετά την πικρή ήττα στο Βελιγράδι, από την Παρτιζάν, για την Euroleague, καλούνται να παρουσιαστούν με ενέργεια και σοβαρότητα στην έδρα τους. Σκοπός τους είναι να πάρουν τη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει αήττητους και μόνους πρώτους στη βαθμολογία.

Από την πλευρά της, η ουραγός Καρδίτσα, πιθανότατα δεν υπολογίζει να πάρει κάτι από το παιχνίδι και θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Έργκιν Αταμάν είναι τα γνωστά, δηλαδή οι απουσίες των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου. Από κει και πέρα, ένας από τους επτά ξένους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ θα κοπεί από την εξάδα των ξένων που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδια. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις, ο Τούρκος τεχνικός είχε αφήσει εκτός του Κάιλ Γκάι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημερινό ματς θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν, όπου θα γίνει παρουσία φιλάθλων.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Ζακεστίδης, Μηλαπίδης και Σκανδαλάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments