EDITOR'S PICK

Χειροποίητες κατασκευές στρωμάτων VISPRING, HASTENS & KLUFT από τη VILLA LUXURY BEDS

Χειροποίητες κατασκευές στρωμάτων VISPRING, HASTENS & KLUFT από τη  VILLA LUXURY BEDS

Πηγή Φωτογραφίας: kluft 4

Η αίσθηση της άνεσης και της πολυτέλειας αποτελεί πρωτεύοντα ρόλο στην επιλογή του κατάλληλου στρώματος.

Η αίσθηση της άνεσης και της πολυτέλειας αποτελεί πρωτεύοντα ρόλο στην επιλογή του κατάλληλου στρώματος. Για αυτό, η Villa Luxury Beds βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες σας ως ο μοναδικός εγχώριος αντιπρόσωπος των ακριβότερων στρωμάτων του κόσμου, όπως η Vispring, η Hastens και η Kluft που όχι μόνο έχουν παράδοση στη χειροποίητη κατασκευή στρωμάτων, αλλά προσφέρουν προσαρμοστικότητα, ευελιξία και τα ανώτερα επίπεδα άνεσης στον ύπνο σας.

Vispring original

Οι κορυφαίες εταιρείες χειροποίητων στρωμάτων Vispring, Hastens και Kluft προσφέρουν υψηλή άνεση, ενώ η ξεχωριστή κατασκευή τους αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, η ποιότητα που παρέχει η εταιρεία στρωμάτων Vispring αναβαθμίζει την εμπειρία του ύπνου σας και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες ενός καθημερινού ύπνου.

hastens

Ο χειροποίητος και λεπτομερής σχεδιασμός τους παρέχει στο σώμα σας τη βέλτιστη υποστήριξη που χρειάζεται, ώστε να διατηρεί τη σωστή θέση του κατά τη διάρκεια της νύχτας ανακουφίζοντας τα σημεία πίεσης και συμβάλλοντας στη μείωση του κινδύνου πόνου στην πλάτη και τον αυχένα. Ως εκ τούτου, οι εξειδικευμένοι κατασκευαστές της εταιρείας Vispring έχουν σχεδιάσει μαλακά και υποστηρικτικά στρώματα στις διαστάσεις που επιθυμείτε επιτρέποντάς σας να βυθιστείτε στην απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση.

beds_hastens_auroria_new_auroria_0091

Τα πιο εκλεκτά φυσικά υλικά και η λεπτεπίλεπτη τέχνη της κατασκευής των χειροποίητων στρωμάτων Kluft συνθέτουν μια εικόνα αξεπέραστης πολυτέλειας στο χώρο σας. Τα χειροποίητα στρώματα της εταιρείας Kluft δημιουργημένα στη Νέα Υόρκη συνιστούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη μέγιστη προσαρμοστικότητα και ευελιξία στο στρώμα τους. Ο μοναδικός συνδυασμός στυλ και άνεσης αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία Kluft.

kluft 5

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία στρωμάτων Hästens συνδυάζει τη σύζευξη της επιλογής των φυσικών υλικών με την υψηλή ποιότητα και την εξειδίκευση των έξι γενεών στη δημιουργία στρωμάτων εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Η τέχνη που έγινε οικογενειακή παράδοση χαρακτηρίζει τα χειροποίητα στρώματα της Hästens που διακρίνονται για τις αρετές του ύπνου.

Vispring

Τέλος, η εξαίσια ποιότητα στην κατασκευή των στρωμάτων της Hästens έχει τιμηθεί από τη Σουηδική Βασιλική Αυλή που αποτέλεσε τον αποκλειστικό προμηθευτή της βασιλικής οικογένειας για τρεις γενιές. Σήμερα, χαρίζει αίγλη και άνεση στη κρεβατοκάμαρα σας, γι’ αυτό μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς σχέδιο αποκλειστικά στο φυσικό κατάστημα της Villa Luxury Beds ή online.

Λεωφ. Κηφισίας 220, Κηφισιά 145 62

https://luxurybeds.gr

21 0623 0074

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments