Αθλητισμός

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός – Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός – Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Πηγή Φωτογραφίας: [365649] LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ" 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Τα επεισόδια στο παιχνίδι για το League Cup του βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στου Ρέντη οδήγησαν στην οριστική διακοπή

Στο 10-17 του δεύτερου σετ, και με τον Ολυμπιακό να προηγείται 1-0 του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του League Cup του Ρέντη, επήλθε η διακοπή του παιχνιδιού, αφού η μυρωδιά των δακρυγόνων διαπέρασε το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”. 

Η μυρωδιά από τα δακρυγόνα πέρασε μέσα στο κλειστό. Ο διαιτητής έδωσε εντολή στους παίκτες των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια και εκείνοι ακολούθησαν την οδηγία του. Έπειτα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στο ντέρμπι αν δεν καθαρίσει τελείως η ατμόσφαιρα.

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, ζήτησε οριστική διακοπή, κάτι που έγινε κατά τις 22:45, ενώ η Αστυνομία έδωσε το “ΟΚ” στους φιλάθλους που βρίσκονταν στις κερκίδες να φύγουν από τα αποδυτήρια. 

Μία ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε άντρα των ΜΑΤ στο μηρό, το ΕΚΑΒ κατέφτασε αμέσως αλλά τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του και βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το νοσοκομείο δεν εφημερεύει, αλλά μεταφέρθηκε επειδή είναι κοντά στο σημείο των επεισοδίων. Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και μπαίνει στο χειρουργείο, καθώς έχει πληγεί η μηριαία αρτηρία του αριστερού ποδιού του. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, είναι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments