Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Η χαμένη ευκαιρία του Μάρκος Αντόνιο [vid]

ΠΑΟΚ: Η χαμένη ευκαιρία του Μάρκος Αντόνιο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365564] SUPER LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μάρκο Αντόνιο

Το παιχνίδι με τον Βόλο δεν εξελίχθηκε όπως θα το περίμενε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μεν και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ωστόσο ο προπονητής του Δικεφάλου, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές σκόπευε.

Ένας από αυτούς ήταν ο Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος που ακολούθησε για πρώτη φορά αποστολή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Άιντραχτ στη Γερμανία, έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με τη Λαμία, αναμενόταν να πάρει χρόνο και στον αγώνα με το Βόλο, αλλά τελικά έμεινε στον πάγκο.

“Θα ήθελα πολύ να χρησιμοποιήσω τον Μάρκος Αντόνιο. Ωστόσο χωρίς να γνωρίζουμε απόλυτα την κατάστασή του, μετά από τόσο μεγάλη απουσία, να τον βάλω σε ένα τέτοιο παιχνίδι και με την ομάδα να μην κάνει τέλεια εμφάνιση θα ήταν ρίσκο.

Θα ήταν ρίσκο να χάσουμε κάποιες από τις βαθιές μπαλιές των αντιπάλων και να μην έχουν παίκτες που είναι συνηθισμένοι και έτοιμοι να παλέψουν για δεύτερες μπάλες.

Έτσι εκείνη την στιγμή και με αυτή την εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν ήμουν σίγουρος ότι η χρησιμοποίηση του θα ήταν μια καλή ιδέα” εξήγησε ο Ρουμάνος τεχνικός που προανήγγειλε πάντως ότι ο Βραζιλιάνος θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Ελσίνκι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά και την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Πηγή: sport24.gr//Σάββας Τζιομπάνογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments