Πολιτική

Άδωνις: Το ξεπάγωμα των μισθών δεσμεύει τους εργοδότες [vid]

Άδωνις: Το ξεπάγωμα των μισθών δεσμεύει τους εργοδότες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ, «Η απόφασή μας να ξεπαγώσουμε νωρίτερα τις τριετίες δικαιώθηκε από την ταχύτερη αποκλιμάκωση της ανεργίας», αναφέρει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπογραμμίζει την υποχρεωτικότητα της απόφασης.

Υποχρεωτική η εφαρμογή των τριετιών.

«Η απόφασή μας να ξεπαγώσουμε νωρίτερα τις τριετίες δικαιώθηκε από την ταχύτερη αποκλιμάκωση της ανεργίας», αναφέρει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπογραμμίζει την υποχρεωτικότητα της απόφασης.

Είναι σαφές πως «η ανεργία έπεσε μετά από πολλά χρόνια κάτω από το 10%. Με αυτόν τον τρόπο αποδείχθηκε ότι, όταν πήραμε αυτή την απόφαση, ξέραμε τι κάναμε. Πάρα πολύς κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει τώρα γιατί είναι τεχνικά ζητήματα αυτά. Όμως θα το καταλάβει στο μισθό του, στις απολαβές του, μέσα στο 2024 και μέσα στο 2025».

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχής», εξακολουθεί ο Άδωνις, «που ως υπουργός Εργασίας βλέπω την ανεργία κάτω από το 10% και που οι υπάλληλοι θα απολαύσουν πολύ υψηλότερους μισθούς. Οι αυξήσεις γίνονται αυτόματα μέσω της Εργάνης».

«Το ξεπάγωμα των τριετιών», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, «δεν είναι προαιρετικό. Το ξεπάγωμα των τριετιών έχει έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα και δεσμεύει την εργοδοσία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments